Изследване на маркетинга чрез рекламни ароматизатори за кола

Автомобилът вече не е само средство за придвижване, а място за изживяване на комфорт и удоволстиве от съвременните удобства.  Бъдете част от преживяването като напомните за Вашия бизнес с аромат и стил.

Рекламни ароматизатори за кола

Рекламни ароматизатори за кола

 

Изследването днес е как рекламните ароматизатори за кола помагат на маркетинга

Рекламните ароматизатори са сред най-успешните инструменти/ продукти, които помагат на маркетинга. Чрез силата на аромата – поддържат и засилват връзката между марката и клиента. В крайна сметка рекламата е напомняне за бранда, а ароматизаторите го постигат по най-елегантния начин. Клиентите ‘вдишват’ бранда, но не се дразнят от присъствието му както от досадните флаери, които ни пресрещат на всяка крачка. Днес работи НЕдосадната реклама. Набиването на очи бива разпознавано от клиента и защитата се включва мигновено. Времето е на рекламните похвати, които докосват клиента.

Напомняйте за Вашият бизнес като бъдете част от комфорта и преживяването в автомобила и непрекъснато подарявайте рекламни ароматизатори като периодично поръчвате нови аромати. Възползвайте се от уникалната възможност вместо клиентът да си купи неотменният аксесоар – вие да го подарите.

Брандираните с Вашата реклама ароматни аксесоари, ненатрапчиво ще работят за вашия бранд – ще напомнят за него и ще го запечатват в съзнанието на Вашите клиенти плюс усещането, че сте наоколо.

Ароматизаторите влияят по два начина – чрез аромата и чрез визуалното възприятие на бранда, който е напечатан. Дори рекламният аксесоар да не се поклаща на огледалото, ароматът продължава да напомня защо е в колата. Неименуемо по време на шофирането водачът се замисля защо колата ухае приятно. Отговорът – защото вие сте се погрижили за това.

Изграждат асоциация за близост

Играли сте на асоциации – точно тази е играта на ароматизаторите – изграждат асоциация с Вашият бранд. Опциите са да ги подарявате индивидуално или като част от пакет с други материали за реклама или комплект с корпоративни подаръци.

AboutИвайло Манахов

Всички поръчки на рекламни материали са под мой контрол: Ивайло Манахов-управителя на Танграм медия груп ЕООД. Директен имейл: admin@tangram.bg 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *