Книги - печат

Книги самоиздаване, стъпки, договор, калкулатор цена, ISBN

Книги, издават все повече непрофесионални автори и ние сме насочени по-скоро към тях. Ако сте този тип автор, моля прочетете информацията на тази страница и пуснете запитване. Отговаряме на деня.

Книги оферта за печат:

За да се отпечата книга дори в 1 брой, се нуждаем от файл за печат. Word не е файл за печат! Книга в word, можете да разпечатате на обикновен черно бял принтер, но форматът не е подходящ за професионално отпечатване.

От вас очаквам информация на имейл: admin@tangram.bg относно:

– Размер в сгънат вид
– Брой страници книжно тяло. Уточнения дали е само текст в черно или има черно бели или цветни снимки.

Относно оферта за дизайн и предпечат и подготовка на файл за печат, очакваме от вас:

Ако е художествена литература с черно бяло книжно тяло:

 • Текстовия файл за книжното тяло
 • Снимки за корицата и описание на първоначалните ви изисквания – например: Представям си корицата да е на черен фон, като снимката е в центъра. Освен снимката на главната страница ще присъства заглавието и т.н.

Ако ще издавате книга с готварски рецепти, детска книга, накратко книга, която не е с черно бели, а с цветни страници:

 • Правите по една папка за всяка страница – например: Папка 1 съдържа всички снимки, текстове и инструкции за корицата на книгата.
 • Папка 2 е гърба на корицата. В нея сортирате снимки и текстове, които се отнасят за тази страница.
 • Папка 3 е информацията за страницата, която се пада дясната като отворите корицата.

Относно цени за печат на книги:

Моля на имейл admin@tangram.bg, изпратете информация за:

 • Размер:
 • Цветност корица – едностранно, двустранно:
 • Брой страници книжно тяло – имайте предвид да са кратни на 4 – например: 4, 8, 12, 16, 20, 24, 28, 32, 36, 40 и т.н.:
 • Цветност книжно тяло – черно бяло само текст, черно бяло текст и черно бели снимки, или всички страници са с цветни снимки.
 • Количество (тираж):

Относно притесненията около първата ви книга:

Разбира се, че се вълнувате от първата си книга. В същото време нямате представа за процеса. Ние затова сме тук – за да ви вдъхнем увереност и преведем по пътя на раждането на първата книга. От 2004 г. се издаваме с издателска дейност – вестници, списания, книги, алманах, учебници.

Книги - печат

Книги – печат

Дизайн на корица, страниране и предпечат промоция.

AboutИвайло Манахов

Ивайло Манахов (От 22.08.2022 г. новият ми телефонен номер е: 0877752277, вместо 0876408866) Танграм медия груп ЕООД ЕИК BG206865251 Варна, бул. Княз Борис I, №151 МОЛ: Ивайло Иванов Манахов Адрес: София, Манастирски ливади - запад, ул. Иван Сусанин №63 facebook: TangramAdvertising https://tangram.bg e-mail: admin@tangram.bg Viber; WhatsApp; Telegram; Телефон: 0877752277

2 comments

 1. Здравейте,
  интересувам се някой да ми изработи една съвсем семпла книжка за автомобилни технически прегледи. Ще съдържа около 40-50 страници, повечето повтаряеми. С кутийки за определените печати на автосервизи. Ще има по една много мъничка цветна иконка на всяка страница за вида дейност. Корицата ще е само цвят и подходящ шрифт, евентуално 2-3 иконки. Може ли някой да ми помогне и горе долу някакви ориентировъчни цени за изработка и за печатане? После как става разпространението?

  Пишете ми
  Поздрави

 2. Здравейте,

  Интересуваме дали може да отпечатате 3 книги по една бройка всяка (от поредица), за които текста и кориците са в pdf формат, всяка книга е от около 500-600 страници. Ако е възможно, за колко време след изпращане на материалите би могло да се случи.

  Ще съм ви благодарна, ако ми отговорите.

  Благодаря предварително,
  Юлия Иванова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.