Златни визитки - топъл печат злато, изрязани с щанца,

Златни визитки с цените днес 15.07.2024

Модел K-SEKAYC-44-LM2-O2-G2

Златни, супер престижни и маркови визитки. Цени с ДДС, без дизайн и без доставка. Срок 2-3 седмици. Златни визитки ги наричаме, защото някой клиенти така ги търсят, всъщност технологично се водят като визитки с топъл печат злато, щанца.
250 бр: 225.60  лв.

500 бр: 237.60  лв.

1000 бр: 250.00  лв.

Изтеглете модел на файл тук, по който да подготвите вашият файл за печат

 

Кликнете на иконката за да посетите facebook страницата на Танграм и да ни отправите запитване или да се свържете с нас

Свържете се с нас във Facebook или admin@tangram.bg

  • Картон: 700 гр. (дебелина на карта за банкомат)
  • Ламинат: двустранен мат
  • Лак: Двустранен, релефен, обемен, само на някой зони
  • Печат: Двустранно цветен,CMYK+CMYK
  • Размер: 82×52 мм.
  • Изрязване: Заоблени ъгли или изрязване по избор
Златни визитки на Ива Капинчева

Златни визитки на фотографът Ива Капинчева от Пловдив. Септември 2022 г.

Всички визитки

Човек и добре да живее, рано или късно си поръчва визитки със злато 🙂 Златото е представата за богатство и изконната мечта за придобиването му. Жълтият, магнетичен метал, привлича мечти и копнежи по придобиването. В крайна сметка, всеки бизнес е натрупване на капитал. А той е свързван с богатството.

В тази връзка – златните визитки са подсъзнателна връзка към успелите, богатите хора – напипали златната нишка на успеха

Подавайки ‘златна’ визитка, предизвикваме вниманието на преследващите успеха и богатството и им ‘казваме’: ‘Аз се позлатих, вие какво чакате :)?’ Когато в дизайна на визитката е използван интересен шрифт, ефектът е наистина впечатляващ. Не всяко лого е подходящо за злато и затова сме ние – тези, които сме виждали хиляди лога – да ви консултираме и насочим към подходящ дизайн. Войни са се водили и се водят за златото, ние само го слагаме върху визитки 🙂 А защо да не позлатим и вашите, нови, супер луксозни визитки. Препоръчваме златният отпечатък, да се поставя върху матов ламинат. Иначе се губи контрастът между блясъкът на златото и неутралният мат на повърхността. Ако и дебелината на визитката е два пъти колкото стандартната, тогава тежестта на усещането от златната визитка е пълно. Удоволствието е вечно, усещането за лукс и тежест е пълно.

AboutИвайло Манахов

Всички поръчки на рекламни материали са под мой контрол: Ивайло Манахов-управителя на Танграм медия груп ЕООД. Директен имейл: admin@tangram.bg