Транспарант, табела от винил за имот от собственик

Спецаилно за Теб – Собственикът на Имот, който Искаш да го Продадеш или Отдадеш Под Наем без да плащаш комисионна на агенция за имоти

Нова, Подсилена Формула Мастила за Още По-Видими Цветове, които да Привлекат на 100% Вниманието на Клиента 

Без да плащаш скъпи комисионни на Агенции за имоти.

Без да се притесняваш дали ще се вижда добре рекламата.

Без да се чудиш кои цветове и шрифтове ще привличат вниманието най-много.

…………………………

Гарантирано Качество на Мастилата – Сертифицирани за Здравина, Издържливост и Вредни емисии с GREENGUARD GOLD CERTIFICATE. Печат върху Плътен, Промзан Винил 400 гр.!

120/80 см.

Поръчай днес 15.07.2024 и получаваш бонуси на стойност 60 лв.
🎁Бонус 1: Доставка до офис на Еконт при авансово плащане по банка (стойност, която получаваш като бонус 10 лв.)
🎁Бонус 2: Подготовка за файл за печат, когато е само текст (стойност, която получаваш като бонус 50 лв.)
✅ Промазан винил
✅ Пълноцветен печат едностранно
✅ Шевове за здравина
✅ Капси (отвори за окачване)
⚠️ След одобрение на цената, очаквайте файл за одобрение до 24 часа на viber или e-mail
⚠️ Срок до 5 работни дни
⚠️ ДДС, включен в цената
1 бр: 69.00  лв.

200/50 см.

1 бр: 72.00  лв.

200/100 см.

1 бр: 84.00  лв.

300/100 см.

1 бр: 96.00  лв.

400/100 см.

1 бр: 108.00  лв.

Ивайло Манахов-управител на Танграм медия груп ЕООД

Здравей!
Ивайло Манахов съм-управител на Танграм медия груп ЕООД
Лично съм подбрал и ценообразувал всеки продукт в сайта. Ако искаш да споделиш лично с мен – пиши по viber

Истината е, че

Всеки собственик на имот иска да продаде или отдаде имота без да плаща комисионна на агенция за имоти и цялата сума да остане единствено за него.

Всеки ден получаваме десетки запитвания от Собственици на имот, които искат да го продадат или пуснат под наем и първият въпрос е: Достатъчно ясно ли ще се вижда рекламата?
Естествено, че ако предлагате имот за няколкостотин хиляди евро – това е логичен въпрос, защото транспарантът от винил може да се окаже “брокерът”, който ще покаже и продаде или отдаде имота.

И в този ред на мисли споделяме втория въпрос, който ни се задава: Колко голям да е транспаранта, за да е видим? Какво казва Мечо Пух: Колкото повече – толкова повече.
И след като той го казва, значи и ние го казваме: Колкото по-голям е размерът на винила – толкова повече ще се вижда. От Теб остава да решиш дали искаш да похарчиш съвсем малко, за да покачиш шансовете за продажба в пъти. Едно е размер 1.20/0.80 м., друго е размер 2/1 м.

За реклама на имот е важно да се изберат цветове, които ще привлекат вниманието на потенциалните клиенти, за да забележат имота, който се предлага. Някои подходящи цветове за реклама на имот са:

 • Червеният цвят  – може да бъде използван, за да се привлече вниманието към рекламата. Той е ярък и ефектен и се отличава от на фона на околния пейзаж.
 • Синият цвят се асоциира със стабилност и доверие. Предизвиква в потенциалните клиенти усещане за надеждност и сериозност.
 • Бялата цветова основа (текст на бял фон) може да бъде използвана, за да се подчертае чистотата и простотата на информацията. Прави текста по-лесно четим и придава на рекламата класическа елегантност.
 • Жълтият цвят е ярък и весел. Може да бъде използван, за да се подчертаят специални оферти или акценти на имота.
  Подбрали сме цветове, които въздействат на зрението и привличат вниманието, но вие трябва да решите кой цвят да изберете. За вас може да са въздействащи жълтият фон с черни букви, а за вашият клиент – червен фон с бели букви. Ние ви предлагаме най-поръчваните цветове и на тази база сме изградили цветовите модели.

  Този формуляр използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват вашите данни.

  AboutИвайло Манахов

  Всички поръчки на рекламни материали са под мой контрол: Ивайло Манахов-управителя на Танграм медия груп ЕООД. Директен имейл: admin@tangram.bg