Релефни визитки с обемен, селективен, лак върху логото 17.04.2024

Релефни визитки е понятие, под което се разбира прозрачен, обемен лак, който създава издуване на местата, над които е положен – например фирменото лого. При докосване издутите с лак места, се усещат като релеф. В печатарските среди релефният лак се среща като: селективен, частичен, секторен.

Процесът:
1. Печат
2. Ламиниране с ламинат мат
3. Поставяне на обемния лак
4. Изрязване

Релефни визитки, модел: K-CYMKL-44-LM2–O2

 

Кликнете на иконката за да посетите facebook страницата на Танграм и да ни отправите запитване или да се свържете с нас

Свържете се с нас
веднага във Facebook!

  • Картон: 350 гр.
  • Ламинат: двустранен мат
  • Лак: Двустранен, релефен,обемен, само на някой зони
  • Печат: Двустранно цветен,CMYK+CMYK
  • Размер: 82×52 мм.

Цена без ДДС:
990 бр: 139 лв.

 

Релефни визитки на д-р Караиванов

Релефни визитки на д-р Караиванов

Д-р Караиванов пристигна в офиса със старата си визитка и поиска същите, обикновени визитки. Обясних му, че по-хубавата визитка ще създаде специално настроение когато я подава на пациента, което ще създаде положителна емоция.
Довери ми се и след като получи визитките с обемен лак, ги съзерцава с широка усмивка поне 10 минути.

По-късно през деня ми се обади, за да ми благодари още веднъж. След няколко дни отново се обади, за да сподели, че това което му обяснявах е точно така: Давайки визитката, пациентът я съзерцавал, а някой дори питали дали могат да задържат толкова луксозна визитка.

По подразбиране клиентите идва в офиса да поръчат нещо евтино, бюджетно…Винаги им обяснявам, че евтиното настройва на друга вълна и понижава бизнес енергията. Всички ние се вдъхновяваме от хубави дрехи, коли и т.н. И изведнъж – инвестицията в реклама се превръща в разход.

Днес евтини визитки, утре евтини флаери, евтини магнити за хладилник, евтин сайт и накрая бизнесът става евтин и неефективен, защото цялостната настройка е с понижена честота.  Когато дадем супер визитка, луксозен флаер, предаваме самочувствието на клиента.

Моите визитки също са специални и се наслаждавам на ефекта, който създават, когато ги подам. Аз не споделям максимата, че обущарят ходи бос – отдавна съм доказал на себе си, че всяка инвестиция в реклама, се връща многократно.

Всички визитки

Разгледайте нашата Facebook страница.

Билблиотека шаблони с дизайн на визитки – тук. Ако ви хареса дизайн – изпратете ни го.

3D визитки с обемен, 3D лак, изрязани с щанца

3D визитки с обемен, 3D лак, изрязани с щанца

 

AboutИвайло Манахов

Всички поръчки на рекламни материали са под мой контрол: Ивайло Манахов-управителя на Танграм медия груп ЕООД. Директен имейл: admin@tangram.bg 

2 comments

  1. Изключително отзивчиви и коректни! Препоръчвам!

Comments are closed.