Прозрачни визитки

Прозрачни визитки, промоция 05.10.2022 249 лв. с ДДС – 500 бр.

Прозрачни визитки промоции

Прозрачни визитки с дизайн на вашият бизнес – фирмено лого, идентичност.

  • Размер: 85×50 мм.
  • Цветност: Едностранен, цветен печат по CMYK, бяло мастило + обемен, релефен лак върху логото.
  • Материал: 50 микрона PVC, полупрозрачен
  • Минимално количество от един и същ файл: 500 бр.
  • Дизайн: Включен в цената
  • Срок: 10-15 работни дни
  • Доставка: До офис на Еконт, включена в цената
  • Заплащане: 100% авансово по банков път Цена за 500 бр.: 249 лв. с ДДС.
  • За връзка: Ивайло Манахов, viber, telegram, тел: 0877752277, e-mail: admin@tangram.bg

Подготовка на файла за печат ако държите да подготвите дизайна вие или вашият дизайнер:

Прозрачни визитки - как да подготвите файла за печат

Прозрачни визитки – как да подготвите файла за печат

Ако вашият дизайнер се затруднява, моля свържете го с нашия екип, за да окажем съдействие. Ще го посъветваме кои детайли от дизайна да са в релефен лак. Имайте предвид, че технологиите, с които подобряваме ефективността на дизайна – обемен лак, сребро, злато, за някой дизайнери не са ежедневие и се затрудняват при подготовката на файла. В процеса на обсъждане, може да се окаже, че друга технология на изработка е по-подходяща. Крайната цел е да получите визитки, които да ви вдъхновяват и да предадете това положително настроение и на вашите клиенти.

Библиотека шаблони с дизайн на визитки – тук. Ако ви хареса дизайн – изпратете ни го.

Изключително ефектни визитки. За разлика от плътните – тук усещането е за лекота. Същевременно прозрачни, но недостатъчно, за да прозират. Полупрозрачни, матови, с релефен, обемен лак, който се усеща при докосване. Всички модели визитки можете да разгледате, след като проследите линка. 

Не се мокрят!

Едно от най-положителните свойства. Разбира се вашите клиенти няма да съхраняват прозрачните визитки във вода, но това, че няма да се мокрят е една положителна екстра, която ще ги предпазва във всякакви условия. Понякога подаваме визитка в последния момент, няма опасност да се изпусне в дъждовно време. Това, че ще оцелее след падане е още един положителен поглед към това, че сте се погрижили за всичко по отношение на вашият клиент.

AboutИвайло Манахов

Ивайло Манахов (От 22.08.2022 г. новият ми телефонен номер е: 0877752277, вместо 0876408866) Танграм медия груп ЕООД ЕИК BG206865251 Варна, бул. Княз Борис I, №151 МОЛ: Ивайло Иванов Манахов Адрес: София, Манастирски ливади - запад, ул. Иван Сусанин №63 facebook: TangramAdvertising https://tangram.bg e-mail: admin@tangram.bg Viber; WhatsApp; Telegram; Телефон: 0877752277

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.