Многолистови календари за 2023 г.

Многолистови календари с Ваш дизайн

Многолистови календари за 2024 – две категории:

Многолистови календари предварително напечатани, с готови снимки – надписването е с вашето лого или информация за вашият бизнес на предвидената рекламна площ към всеки календар. Няма опция да си изберете календар, чийто снимки ви харесват и върху самите листи с месеците, под или около снимките да е информацията за вашата фирма. Календарите са предварително напечатани и няма как да се печата върху листите, а само върху основата, върху която са закрепени листите с месеците. Обикновено това е зоната под самия календар.

  • Уникален дизайн по индивидуално задание – изпращате на имейл admin@tangram.bg лого, снимки, инструкции и след като получите цена за дизайн, възлагате поръчката със 100% авансово плащане. След като сме готови с дизайна, изпращаме на имейл за одобрение.

Цени към 30.05.2024, с без включен дизайн, хартия 130 гр. гланц, едностранен печат; спирала и кукичка по късата страна:

13 листа, цени с ДДС, без включен дизайн

25 бр: 447.00  лв.

50 бр: 714.00  лв.

100 бр: 1,188.00  лв.

200 бр: 2,256.00  лв.

Тази, страхотна оферта е за календари с ваши снимки, с логото отпечатано върху всеки лист. За да получите оферта, очакваме предварителна информация на имейл: admin@tangram.bg – фирмено лого във векторен формат, снимки, описание на това, което очаквате от нас – например: Фонът да е червен, логото да е в горния, десен ъгъл и т.н.

 

Кликнете на иконката за да посетите facebook страницата на Танграм и да ни отправите запитване или да се свържете с нас

Свържете се с нас
веднага във Facebook!

13 листов календар с картини на български класици 3110:

Всички модели многолистови календари за 2024 г.

 

Разгледайте нашата Facebook страница.

AboutИвайло Манахов

Всички поръчки на рекламни материали са под мой контрол: Ивайло Манахов-управителя на Танграм медия груп ЕООД. Директен имейл: admin@tangram.bg