Термометър върху магнити за хладилник

Термометър върху магнити за хладилник промо 06.12.2023 ваш дизайн

Термометър върху рекламната площ. Вижте всички магнити за хладилник, които предлагаме

Термометър да подарите е странно, но залепен върху магнит, става неизменна част от нашето ежедневие и напомнител. Практичен подарък за вашите клиенти или за продажба!

Модел: MAG-TERMO-60, индивидуална опаковка, дебелина 0,8 мм

 

500 бр.
649 лв.

1000 бр.
699 лв.

Цени без ДДС; включват да поставим ваша снимка, лого, контакти. След като подготвим дизайна, ви изпращаме за одобрение и чак тогава пристъпваме към изработка.

Срок 2 седмици

Галерия:

И още и още за магнитите 🙂

Единственият рекламен материал, който попада в домовете на вашите клиенти: магнити за хладилник. Непринуден и оригинален подарък, а в случая – термометърът го прави практичен и оригинален. Подходящ и за търговци на сувенири. Купувате за около 0.30 лв. на брой – продавате за между 2 и 3 лв. И не случайно можете да чуете фразата “Който разбира – тук се спира” 🙂 Разбиращите от търговия търговци много добре знаят колко високо ценени от клиентите са практичните подаръци.

Всичко, което трябва да направите е да ни изпратите ваша снимка/ снимки, лого, контакти. Ще ги разположим и ще ви изпратим файл за одобрение преди печат.

Пред дилемата какви рекламни материали да поръчате – ви препоръчвам точно тези. Сменяйте всяка година дизайна и подарявайте. Можете да сложите и QR код, от който вашите клиенти да влизат директно във вашият сайт. Така от режим офлайн, вашите клиенти ще преминат онлалйн. Ако не можете да генерирате QR код, ще го направим вместо вас. Можем да генерираме вашите данни: Име, телефонен номер и когато вашият клиент кликне върху кода – в неговия телефон да се зареди автоматично информацията и той само да кликне на “запомни”.

Препоръчайте ни на ваши приятели, клиенти и партньори и ще получите специална цена при ваши порчъки – важи за абсолютно, всички артикули в сайта.

AboutИвайло Манахов

Viber | WhatsApp | Telegram | FaceTime | Телефон: 087 775 2277