Термометър върху магнити за хладилник

Магнити за хладилник с термометър промо 30.05.2024 ваш дизайн

Термометър върху рекламната площ. Вижте всички магнити за хладилник, които предлагаме

Термометър да подарите е странно, но залепен върху магнит, става неизменна част от нашето ежедневие и напомнител. Практичен подарък за вашите клиенти или за продажба!

Модел магнити с термометър: MAG-TERMO-60, индивидуална опаковка, дебелина 0,8 мм

 

500 бр.
649 лв.

1000 бр.
699 лв.

Цени без ДДС; включват да поставим ваша снимка, лого, контакти. След като подготвим дизайна, ви изпращаме за одобрение и чак тогава пристъпваме към изработка.

Срок 2 седмици

Галерия магнити с термометър:

И още и още за магнитите с и без термометър 🙂

Единственият рекламен материал, който попада в домовете на вашите клиенти: магнити за хладилник. Непринуден и оригинален подарък, а в случая – термометърът го прави практичен и оригинален. Подходящ и за търговци на сувенири. Купувате за около 0.30 лв. на брой – продавате за между 2 и 3 лв. И не случайно можете да чуете фразата “Който разбира – тук се спира” 🙂 Разбиращите от търговия търговци много добре знаят колко високо ценени от клиентите са практичните подаръци.

Всичко, което трябва да направите е да ни изпратите ваша снимка/ снимки, лого, контакти. Ще ги разположим и ще ви изпратим файл за одобрение преди печат.

Пред дилемата какви рекламни материали да поръчате – ви препоръчвам точно тези. Сменяйте всяка година дизайна и подарявайте. Можете да сложите и QR код, от който вашите клиенти да влизат директно във вашият сайт. Така от режим офлайн, вашите клиенти ще преминат онлалйн. Ако не можете да генерирате QR код, ще го направим вместо вас. Можем да генерираме вашите данни: Име, телефонен номер и когато вашият клиент кликне върху кода – в неговия телефон да се зареди автоматично информацията и той само да кликне на “запомни”.

Препоръчайте ни на ваши приятели, клиенти и партньори и ще получите специална цена при ваши порчъки – важи за абсолютно, всички артикули в сайта.

Разгледайте нашата Facebook страница.

AboutИвайло Манахов

Всички поръчки на рекламни материали са под мой контрол: Ивайло Манахов-управителя на Танграм медия груп ЕООД. Директен имейл: admin@tangram.bg