Светци - магнити за хладилник с икони

Магнити за хладилник с икони

Икони върху магнити за хладилник е възможността да дарите на близкия или любимия манастир, църква между 2000 и 3000 лв.
Поръчате 1000 магнита за около 300 лв. Магнитите се продават средно за 2-3 лв. и след продажбата в манастира, църквата ще останат между 2000 и 3000 лв.

Свържете се с нас по viber за да договорим количество и цена за магнити за хладилник с икони

Имаме клиенти, които поръчват по 10 файла магнити с икони и от всеки файл изработваме по 1000 бр. Получава се количество от 10 000 бр. с еквивалент приход за манастира, църквата около 20 000 – 30 000 лв. С тези пари се извършват текущи ремонти, закупуват се икони, подновяват се иконописи.

За съжаление подценяваме духовността, докато бързаме в ежедневните си занимания. Но всеки ден имаме избора да помагаме като даряваме на всеки и за всякакви каузи. Някой от нас предпочитат да притежават скъпа кола за 100 000 лв., но е под достойнството им да дарят 300 лв. за манастир или църква. Други го правят и то не за изкупуване на греховете, а за да са живи духовните ни светини, които съществуват от векове и ще ги има и след нас. От нас се иска само да ги опазим за тези, които идват или ще се появят след нас.

Все повече българи разбират, че материалното е преходно. Духовното е високата енергия, до която всеки може да стигне ако иска. Бог, енергия – това е чистата вибрация на съществуването във всички измерения. Има ли край светлината? Има ли край вселената? Колко е голям духа?

Оказва се, че докато физическото тяло се вмества в размер в см. и кг. – духовното тяло не може да се измери. Всеки от нас е огромен дух и вселена, но повечето от нас го забравят всеки ден, всяка минута. Ламтежите са за материята, никой не дава корупция, за да открадне духовност. А дали тя е въобще възможна при духа?

Всички магнити за хладилник

Кликнете на иконката за да посетите facebook страницата на Танграм и да ни отправите запитване или да се свържете с нас

Свържете се с нас
веднага във Facebook!

AboutИвайло Манахов

Всички поръчки на рекламни материали са под мой контрол: Ивайло Манахов-управителя на Танграм медия груп ЕООД. Директен имейл: admin@tangram.bg