Спектрум с номерата на vivacom

След като неотдавна похвалих Спектрум, сега се налага да констатирам, че успешно започват да копират vivacom по начин на комуникация с клиентите си.

Това, което ме накара да се откажа от услугите на vivacom специално за интернет – беше безобразния им начин на размотаване с използване на следните понятия: “Услугата ще ползвате скоро”, “…. с какво друго мога да помогна…”, “…работи се по проблема…”

Днес – 1 юли се обадих на Спектрум и заявих, че както и вчера 0 и днес няма интернет. Дежурния служител Виолета Стоянова ми заяви, че имало проблем. Напомних, че и вчера е имало проблем, но тя каза, че е трябвало да се обадим.

Помолих да ме свърже с някой, от който нещо зависи, но тя ме прати да се разправям на касите. Обясних, че при плащане на последната сметка съм попитал защо от 19 лв. – вече плащам 25 лв. и тя каза, че станало с мое съгласие!? Как с мое съгласие, след като никой не ме е питал, но тя се измъкна със стандартното – какво конкретно ме питате.

Обещах да споделя нашия разговор в интернет и затова казвам следното:

1. Уважаеми дами и господа от Спектрум – от година в района на Владиславово – бл. 4 – има проблем с нета.
2. Не забелязвам промяна към по-добро след сливането ви в с Мтел.
3. След като доставяте интернет – защо не го ползвате по предназначение – примерно да уведомявате клиентите си чрез имейл за предстоящо покачване на цената.
4. Защо от 19 лв. – сега трябва да плащам 25 лв. – след като от година съм ваш клиент, дори имам два абонамента към вас?
5. Защо вашите служители говорят с нас все едно са дошли от Марс и се правят, че не разбират за какво ги питаме?
6. С тази практика 1000 % ще загубите клиенти и после не е сигурно дали и кога ще си ги върнете.
7. Не използвайте порочната практика на vivacom да отблъсквате клиенти – доказано загубена кауза е.

Един коментар по “Спектрум с номерата на vivacom

  1. Спектрум нет отдавна не са това което бяха. Аз не бих минал никога на спектрум, дори и да е последния провайдър. За Владиславово най добри са Ултранет. Аз съм на тях и нямам никакви проблеми

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *