Интернет измами с мними томболи

Ако случайно получите подобен имейл, не се радвайте, защото сте почти в лапите на международни измамници. Целта е да ви изкушат и да влезете в контакт с тях. На следващ етап ще ви поискат лични данни и тогава печелившите ще са те.

Ето примерен текст, който получих:


Великобритания НАГРАДА SHELL ОЙЛ вкл.
Централен офис: 6123 ул. “Rd Cool
ДРОБ POOL Ax34587 Вила
Великобритания SHELL НАГРАДА вкл.
Дата на 02/10/2010
Ref No: 4758961725.
Г. ЛОТ NO: 70564943902/188.
Печелившото число (FGNGB2701 НЕ / L CPP)

Уважаеми щастлив победител,

Поздравления …. Честито

искам да ви информира за следните резултати на нашите Годишна награда / Грант равенства, сключени през този месец, за нас е удоволствие да Ви информирам, че личните ви имейл адрес, се очертава като един щастлив победител в Обединеното кралство 2010 петролна компания Shell и наградата ви са одобрени да претендира за цялата сума от $ 850,000.00 щатски долари (осемстотин и петдесет хиляди американски долари), свързани с ПИН ДСМР-SA, която трябва да се обърне към вас в пълен размер.

Това е годишна награда, която се провежда от обвивката компания петролни Обединеното кралство като част от техния принос към човечеството и това се финансира от годишните им печалба от Великобритания сектор нефт и е повишен и спонсориран от един конгломерат от няколко мултинационални компании като част от своята социална отговорност на гражданите в общностите, където те имат оперативната база.

ПЛАЩАНЕ НА МЯСТО и иска.

Победителите се изплаща в съответствие с неговия сетълмент Центъра. Великобритания Shell компания присъждане на наградата, трябва да се иска не по-малко от 15 дни от датата на уведомяване Draw. Всяка награда, не заяви в рамките на този период ще се задържа.

КАК да получат своята награда: Просто се свържете с вашия агент ценни вземания. Barr Джеймс Томас, чрез своя barristerjamesthomas@gmail.com имейл адрес, като попълните тази форма и я изпраща на нашия агент-долу информация:

ИМЕ:
НАЦИОНАЛНОСТ:
Печелившото число:
Дата на раждане:
Пол:
Материално положение;
Професия:
Мобилен телефонен номер:
Начало Телефон:

ИЗПРАТИ Вашите заявки данни във вашия агент: Чрез Неговата връзка имейл адрес по-долу:

Име: Barri представител. Джеймс Томас

Email: barristerjamesthomas@gmail.com

Мобилен номер: +447024080509

Веднага след като наш агент чуе от вас, той трябва да започне процес, който ще улесни освобождаването на своя фонд за теб.

Поздравления! още веднъж.

С уважение,
Г-жа Керъл Джоунс
На линия координатор за
Великобритания Shell награда 2010 програмист,

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *