Културни столици, „които никога не спят”

Вечерите посветени на световните културни столици, „които никога не спят” продължава!

След успешното начало поставено от представянето на Париж – града на светлините, GLOBAL CITY EVENTS посвещава второто събитие от поредицата „10 месеца – 10 красиви вечери” на неповторимия Ню Йорк.  На 18 декември от 21.30 ч. гостите ще се насладят на незабравима New York Jazz Night!
Уиски “Чивас Регал”, пури “Санта Дамяна” и “Филис”, музика с Петър Салчев – вокал, Боби Валчев – пиано и Атанас Хаджиев – саксофон са част от новите изненади!
Домакин на събитието, според положената вече традиция, ще бъде Бар Галерия в хотел Вентура.  Организаторите на събитията Totally Events, Хотел Вентура – домакин и PR agency Anettevents продължават инициативата с обещанието всеки път за всяка отделна вечер да канят интересни гости.  Във вечерта посветена на Ню Йорк, с импровизации и виртуозно пеене ще се включи солистът на пловдивския биг бенд Петър Салчев. Музикантът се радва на славата на един от най-забележителните импровизатори в българската джаз музика. Въпреки, че Петър Салчев е разпознаван най-вече с мелодичното звучене на дълбокия соул джаз, самият той не отрича нито един жанр в музиката. Последното му увлечение са импровизации върху класическа музика. Маестрото твори в различни стилове с едни от най-добрите български изпълнители, което предоставя възможност за неочаквани аранжименти върху познати парчета. Именно това нестандартното съчетание на текст и музика, както и отклоненията в различни стилове ни изпращат на парти, където не знаем какво да очакваме. Единственото сигурно нещо са хубавата музика, красивата атмосфера и добрата компания.
Както бе съобщено още при стартирането на поредица GLOBAL CITY EVENTS, организаторите не са забравили да подкрепят и избрана от тях кауза. Част от средствата ще бъдат предоставяни всеки месец на Логопедична градина Варна с цел облагородяване на обширните зелени пространства около детското заведение,  за което вече е стартиран проект подкрепен и от Община Варна.
Събитията се организират с подкрепата на Alpha Bank.
Очакваме ви!

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *