Рекламни агенции с рекламни цени…

Когато се чудиш защо клиентите не звънят, се паникьосваш и най-идиотското нещо е сваляне на цените за притискане на конкуренцията.

Свалянето на цените отива на младите рекламни агенции, но монстър с опит да тръгне да сваля цените е или следствие на загуба на разсъдък или прикриван непрофесионализъм с години, който прераства в паника.

Свалянето на цени в рекламата не е като сваляне на мадами или гащи. Свалянето на цени е руска рулетка с очакван край. Никой не е задушил конкуренцията с по-ниски цени. Клиентите не са мухи без глави за да се забучат на първата евтина мухоловка. Клиентите на рекламните агенции се привличат по друг начин, но професионалното его не ми позволява да изтърся тайната. Само ще спомена, че всъщност тайните са много.

И понеже сме големи професори в рекламата, си обновихме сайта с тази ягодка и много си ни харесва. Дори г-жа Блонд (Таня Литова) много го хареса и даже администрира страници.

За цените друг път пак ще си говорим и ако имате късмет да съм пил повече от две питиета, може и да се изпусна нещо Екстремално :)

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *