Цени и срокове за рекламни агенции, дизайнери на свободна практика

Цени, необвързани с количества

Цени, срокове, условия, доставки, изисквания за файловете ще получите на имейл, след като се убедим, че подадената от вас информация отговаря на понятието колеги. 

Календар за печат в предстоящи тиражи на хартия 130 гр. и 350 гр. с двустранен UV лак гланц, актуален към 21.10.2021 :

 

Цени след попълване на контактната форма:

  Име и фамилия:(задължително)

  Населено място:(задължително)

  Телефон:(задължително)

  Email:(задължително)

  SKYPE:

  VIBER:

  facebook:

  сайт:

  Как разбрахте за нас?:

  Име на рекламната агенция:

  Юридическо лице:

  Иден N, ЕИК, Булстат:

  Адрес на юридическото лице:

  МОЛ:

  Представяне на Танграм:

  Цените за рекламни агенции са тествани с годините и включват преглед на файловете. Разбира се, можете да намерите и по-ниски цени от нашите, но тогава оставяме на вас да изберете дали да работите безпроблемно с нас или да се доверите на еднодневките, които се опитват с невъзможно ниски цени да овладеят пазара. Какво стои зад успешната работа с нас?
  – Качество
  – Срок
  – Цена

  Благодарение на нашата коректност рекламни агенции и колеги, които са се обръщали към друг подизпълнител, са се връщали обратно – убедени, че ние сме коректен партньор, който заслужава уважение. Услугите ни за цифров, офсетов, солвентен печат ползват повече от 1000 рекламни агенции и печатници. Известни сме с така наречените сборни тиражи.

  При желание от ваша страна, подобно на останалите рекламни агенции наши партньори, всяка седмица ще получавате имейл за предстоящи тиражи.

  Супер визитки

  Цените за рекламни агенции включват супер визитки като тези на Еконт – еквивалент на 700 гр., двустранен ламинат мат, двустранен, обемен, селективен лак, злато, изрязване във всякаква форма

  цени за рекламни агенции, дизайнери на свободна практика, печатници, фотографи за супер визитки със специални ефекти

  Цените за рекламни агенции включват супер визитки със специални ефекти

  Срокове

  Единствени в България предлагаме целогодишно регулярни срокове. Така вие планирате вашите срокове пред клиента и печелите предимство.
  130 гр.:
  Всяка седмица предлагаме печат на флаери, листовки, дипляни на хартия 130 гр. хром гланц при следните срокове:

  Прием на файлове: Всеки понеделник и всяка сряда до обяд
  Излизане от печат: Всяка сряда и всеки петък около 17 часа.

  Колегите, които не са от Варна получават поръчките си всеки четвъртък и всяка събота в най-удобния за тях офис на Еконт. Имаме договор с Еконт и предлагаме преференциалната цена, която получаваме на вас, без оскъпяване или цялата си партньорска отстъпка ние подаряваме на клиентите си, за да бъде атрактивна цената на доставката.

  Срокове за 350 гр. с двустранен UV лак гланц:
  Прием на файлове: Около всяко 5-то, 15-то и 20-то число на месеца
  Излизане от печат: Около всяко 10-то, 20-то и 25-то число на месеца

  Цените ни за рекламни агенции са добри и за магнити за хладилник. Предлагаме изрязване във всякаква форма. Магнити с оптичен ламинат, който създава усещане за 3D ефект.

  Цени за рекламни агенции за магнити за хладилник - гланцов ламинат, оптичен ламинат с триизмерни ефекти

  Цени за рекламни агенции за магнити за хладилник

  Ако не сте регистрирани по ДДС

  Продължаваме да чуваме от колеги “Няма ли как без фактура”. Фактурата е документ за произход на дадена стока. Ако при проверка от НАП на ваш краен клиент се установи, че и той няма документ за произход – по всяка вероятност ще насочи данъчните към вас. Получава се верижна реакция, при която някой трябва да плати сметката.
  За рекламните агенции или дизайнери на свободна практика, които нямат фирми или не са регистраирани по ДДС, предлагаме съвсем законен начин за работа с ДДС, независимо дали ще купуват от нас или не. По този начин от фирма, която не е свързана с нас ние предлагаме изпращане на рекламните материали директно до крайния клиент като така спестяваме време и средства.

  Предлагаме дизайн и предпечат за колеги на по-обемни неща: Каталози, книги, вестници, списания, продуктови дипляни за супермаркети и други магазини.

  Цените за рекламни агенции включват по време на календарната кампания цени за работни календари, листови, многолистови календари с индивидуален дизайн; джобни календарчета, календари пирамида.

  Сайтове за колективно пазаруване

  Няма да откриете наши оферти в сайтовете за колективно пазаруване, защото това е унизително за нас. Ние буквално можем да изхвърлим от пазара колегите, които предлагат на безумно ниски цени рекламни материали по сайтовете за колективно пазаруване, но никой не е спечелил от ценовите войни. Те сами ще се убедят, че ниската цена няма да докара редовен клиент. Любителите на ниските цени са рискови играчи, те не осъзнават, че тази евтиния е за тяхна сметка и ние няма как да подвеждаме нашите клиенти. Ние винаги ще защитаваме достойните цени за рекламни агенции.

  Файловете:

  Някой колеги смятат, че наша работа е да оправяме файловете, защото клиентът им е предоставил един джепег. Не разполагаме с вълшебна пръчка за да оправим автоматично даден файл. Ние ползваме същите програми като останалите рекламни агенции. В крайна сметка някой трябва да прояви усилие и да “оправи” файла. И този някой ще трябва да инвестира време и усилия, които някой трябва да заплати. Например: Когато липсва наддаване за рязане – ножаря няма как да среже с точност до микрони и след като ножа е широк 2 мм., а най-близкия текст е на 1 мм., най-логичното е 1 мм. от текста да бъде срязан.

  Затова при визитки, флаери обикновено искаме резерва за наддаване + 2 мм. от всяка страна, така че ножаря за реже на спокойствие. Оправданието “Ами такъв файл ми даде клиента” е несериозно и неуважително спрямо нас. Излиза, че усилието което вие си спестявате, ще трябва да компенсираме ние, което не е колегиално.

  Ако сте печатница:

  Наши клиенти са и печатници, защото е по-изгодно да поръчат 1000 флаера А6 при нас, отколкото да светват плаки и т.н. Ние знаем какво правим и спокойно можете да ни се двоерите. За да не ви обременяваме с доставки, можем да изпратим флаерите чрез независим оператор (xPost). Така рекламните материали няма да пристигнат при вашият краен клиент от името на Танграм.

  Разгледайте нашата Facebook страница.

  Плащане, Петко Литов

  7 comments

  1. Ако може да ни дадете цени за изработката на магнити за хладилник:
   – с диаметър 5 см.
   – цени за 200 бр.; 500 бр. и 1000 броя
   И срокове за изработка

  2. Здравейте,

   Интересуваме цена за производството на 50 книги с формат 470 х 310 мм, две отделни твърди корици и подвързване с 4 винта. В линка може да видите снимки на мостра, както и избраната хартия за корицат:
   https://photos.app.goo.gl/NsrvHAWYm3hf31Kg8
   Картината на корицата да бъде напечатата на същата хартия като тази на вътрешните страници (250 г, рециклирана) и да бъде вградена така, че да е на нивото на хартията за облепяне на корицата.

   Моля, изпратете ми също цена за още 100 книги, но с по-евтин вариант за корица и хартия 200 г хром мат за вътрешните страници.

   Всички страници са цветни от двете страни.

   Благодаря предварителни и поздрави,
   Анна Русева

  3. Здравейте, интересуваме се от цени за печат на флаери в-у вестникарска хартия
   размер А4, само черен печат, двустранно,
   цена за 10 000 броя и цена за 20 000 броя.
   Благодаря Ви.

  4. Здравейте, моля за оферта за печат на джобно календарче 4+4 цвята, 9х6 см, 350 грама мат с UV ЛАК, тираж 5000 и 10 000 броя

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *