Танграм : Отзивчивост, Срок, Цена, Качество

Танграм е възможността да получите обслужване, което включва тези четири, изградени и изисквани от мен Ивайло Манахов изпитани правила през годините. Освен собственик на 100% от капитала на Танграм медиа ООД, съм автентичен носител на идеята Танграм.

Танграм е толкова успешна формула, че вече е налице първият клонинг:

От 06.12.2021 г. – сем. Литови – Таня, Петко и Елена, се отделиха и създадоха Танграм 2

Оригиналните и автентични сайтове са:

Отговарям за София – от 08:30 до 22:30 ч., без почивен ден.
Пишете ми във viber: 0877752277
Тел: 0877752277 –“връщам” обажданията
e-mail: admin@tangram.bg

Посетите facebook страницата на Танграм и да ни отправите запитване или да се свържете с нас

Свържете се с мен
и чрез Facebook!

Управлявам проектът Танграм от създаването му през 2001 г.
Услугите на Танграм ползват над 1000 рекламни агенции, дизайнери на свободна практика, студиа за дизайн от цяла България.
Обслужваме и крайни клиенти, които подбираме по утвърден през годините критерий. Не приемаме всеки клиент, защото нашите клиенти се превръщат в наши приятели и е важно да си допадаме от самото начало. Не сме привърженици на теорията, че щом клиентът си плаща има право да се отнася по всякакъв начин спрямо нас. Уважението е взаимно! Репликата “Ама аз си плащам” за нас звучи така – Всички си плащат, но някой все пак накрая свършва работата качествено. И когато неоснователните претенции и опитът за изпиляване на цената от страна на клиента са основният му критерий, ние предпочитаме да го поверим в ръцете на друг колега.

Нашата сила е информацията, с която разполагаме и тестваните през годините стотици печатници и доставчици.
Наши доставчици са едни от най-големите печатници и вносители в България и извън нея.

Известни сме с отговорността, която поемаме при всяка поръчка и с четирите, златни компонента:
1. Отзивчивост

2. Срок
3. Цена
4. Качество

През 2003 г.:

Издадохме първият си вестник: Имот днес (online издание imotdnes.com).

2004:

През следващата година Борса имоти. След това първият вестник на английски в България Bulgarian Real estate totay, както и първият вестник на руски в България: Недвижимость в Болгарии. Списание Имот днес Варна.

Отговаряли сме за печата на списанията на руски: The Sea, Добро пожаловать.

Алманах Македония:

Предпечат и печат на фототипното издание на Алманах Македония

Учебник по Родинознание:

Отговаряме за събирането на средства и издаването на Учебникът по Родинознание с автор Костадин Костадинов


Директния маркетинг:

Висшето си образование в рекламата завършихме на улицата. Никога не сме предполагали, че директния маркетинг е толкова директен :). Прилича на дуел – изправяш се срещу клиента с предварително усъвършенствани думи и похвати се опитваш да му продадеш нещо, от което не е сигурно дали има нужда. Ние продавахме карти за отстъпка за Първа частна болница Медикс във Варна. Вече не съществува – тази черна сграда е построена сега там.

Интересен факт: Докато търсех работа – попаднаха на интервю за масажист точно в тази болница 🙂
Закупувайки карта за 12 лв. – бъдещият пациент ползваше 50% отстъпка при преглед и т.н. После продавахме абонаментни карти за намаление в боулинг и т.н.

Медийни магнати 🙂

Края на 2003 г. ни обзе безумната идея (безумна към днешна дата) да издаваме вестник за имоти. Името ИМОТ ДНЕС го измисли Петко Литов докато разпивахме една неделя. На 30 март 2004 г. излезе брой първи на първият всекидневник във Варна само за имоти – честито ИМОТ ДНЕС!
Двете вътрешни страници излязоха от печат бели, защото Киро и Ники от City R (с тях започнахме предпечата и странирането на вестника и сме длъжни да ги оставим в историята каквито и фалове да е имало) не успяха да разпечатат паусите (тогава преди плаките се ползваха пауси).

С Огнян Асенов стояхме цяла нощ в печатницата докато не излезе броя. Пихме ром, чудехме се как рекламодателите ще приемат липсата на двете вътрешни страници.

Първият ни офис беше в тази къща зад дърветата на ул. Цар Симеон във Варна – срещу сградата на ДЗИ. Качвахме се по едни дървени, стари стълби на последния етаж. Офисът представляваше една стая с под от гредоред и като ходехме всичко се тресеше.

Рекламната агенция:

Рекламодателите във вестника започнаха да ни питат дали случайно покрай вестника не печатаме и визитки. После флаери, после табели и така съвсем случайно се озовахме в рекламния бизнес. И понеже не сме били в нито една рекламна агенция никой и до ден днешен не ни е обвинил, че той ни е научил, а ние сме си тръгнали и подобни прозаични обвинения.

Името Танграм:

При регистрацията на новата ни фирма през есента на 2001 г., трябваше да измислим име и Таня Литова предложи Танграма. Попитах я “Какво означава това и тя отговори: “Ами нещо между Тангра и още нещо”.
Излезе от съда и обяви, че новата ни фирма се казва Танграм. Нямахме идея, че има такава китайска игра –  от седем плочки благодарение на въображението е подреждат фигури на хора, животни, предмети.

Разгледайте нашата Facebook страница.

Поръчка