Настолни календари за 2022 г.

Настолни календари (пирамидка) с готов дизайн и персонализация

Настолни календари с дизайн по ваш избор

Настолни календари НОВИ МОДЕЛИ с предварително напечатан дизайн

Настолни календари, които са с цялостно напечатани гърбове по дизайн одобрен от вас. Продуктът представлява листи с месеците, които са хванати със спирала и са закрепени върху основа от картон, който държи изправено изделието и му придава завършен вид. Всъщност тази основа е напечатана с вашетолого, девиз, послание…

Отговор до час:

0876408866

Връзка по viber: 0876408866

0876408866

admin@tangram.bg

Пишете!

Оценете ни!

Нашата страница

Доставка в цената

Цени
с 
ДДС!

Кат. № 004

Цени с включен цветен печат на гърбовете, без ДДС:

50 бр.
90 лв.

200 бр.
270 лв.

100 бр.
180 лв.

500 бр.
410 лв.

Настолни календари с кат. № 004

Настолни календари с кат. № 004

Моделите по-долу са предварително напечатани и само се персонализират. Ако желаете ваш дизайн, изпратете запитване на имейл и ще ви изготвим индивидуална цена.

Възможно е и основата (дебелия картон, върху който са монтираните листите с месеците.) да е напечатана.

Предлагаме модели и на други колеги производители, така че ако нещо е привлякло вниманието ви, а не го виждате при нас – моля изпратете снимка и ще ви върнем отговор дали можем да доставим специално за вас.

Моделите са със защитени авторски права.

Как да поръчате:

При запитване и поръчка, моля цитирайте номера като така скъсявате времето за отговор от наша страна.

Можем да изпълним индивидуално всякакви рамери или брой листи, но трябва да го опишете в имейл. Уточнявайте дали печатът е едностранен или двустранен. Ако желаете по-специфична хартия. Доста време губим около това дали разполагате с файлове за печат или векторно лого, моля изпратете каквото имате, а ние ще ви кажем какво става и какво не.

Допълнителни уточнения

Ще ни улесните ако ни изпратите вече изработвани пирамидки от предни години – става въпрос за снимка. Ако изделието е специфично като картон, хартия, ще се наложи да ни го изпратите за да не стане технологично разминаване. В крайна сметка вие поръчвате за реклама на вашият бизнес и не е редно да останете недоволни от крайният резултат.

Възможно е да подсилим ефектите като сложим селективен лак или злато и сребро, но при тираж до 100 броя това е скъпо. Удачно е при тираж около 1000 бр., тогава цената на брой е най-добра и можем да ги изработим с индивидуален дизайн.

Друга подробност е дали спиралата е метална или пластмасова – и двете са здрави, но металните са на по-висока цена. Ако държите на друг цвят освен бял – моля за уточнение.

При сито печат най-добра цена се получава при използване на 1 цвят мастило. Ако знаете вашият по скалата на Pantone, моля за кода.

Изпращане

Изпращаме до удобен за вас офис на Еконт, като в зависимост от тиража поемаме и доставката за наша сметка.

Ако изготвяме по индивидуален дизайн, преди печат ви изпращаме на имейл за одобрение и очакваме от вас писмен отговор.

Не поемаме отговорност за правописни или граматически грешки и затова очакваме от вас всички текстове, телефони, контактна информация. Моля проверете всичко предварително, защото практиката ни показва, че подадената грешно информация, на следващ етап бива пропускана и я виждате след като получите материалите.

Можем да поставим и QR код и когато вашите клиенти доближат телефона, ще се зареди вашият сайт или друга полезна за тях информация. Предлагаме и тяхното генериране ако вие не разполагате. Можете да комбинирате поръчката и с магнити за хладилник – страхотен рекламен материал.

Разгледахте ли всички работни календари?

Издаваме фактура по ДДС, моля за вашите данни когато потвърждавате поръчката и дали ще изпращаме до ваш адрес или до офис на Еконт.

Разгледайте нашата Facebook страница.

AboutИвайло Манахов

МОБ ТЕЛ: 0876 408 866; VIBER: 0876 408 866; SKYPE: IVAYLOMANAHOV

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.