Магнити за хладилник от Танграм

Магнити за хладилник промоции 17.01.2021 – цени: 50: 1 лв/бр., 1000: 0.18 лв/ бр.

Магнити рекламни-производство с магнитно фолио:

Магнити с цени, които включват:

Магнити с размер: 68×48 мм. За всички останали размери – запитване
Дизайн
Доставка до офис на Еконт
ДДС

Нестандартна форма:

3D, kръг, карта на България, карта, самолет, елипса – каквото желаете. Не се начислява инструмент за изрязване (щанца)

100 бр.
149 лв.
1000 бр.
179 лв.
200 бр.
159 лв.
2000 бр.
319 лв.
500 бр.
169 лв.
5000 бр.
699 лв.

Правоъгълна форма:

50 бр.
50 лв.
100 бр.
90 лв.


Ивайло Манахов

Ивайло Манахов

Ивайло Манахов
В работни дни отговарям до час!

Пишете ми във viber: 0876408866
Тел: 0
876408866 –“връщам” обажданията
tangrambg.com@gmail.com

Посетите facebook страницата на Танграм и да ни отправите запитване или да се свържете с нас

Свържете се с нас и чрез Facebook!


Триизмерни/ 3D: Попитайте за цена

Триизмерен, 3D, оптичен ефект при визитки и магнити за хладилник

Триизмерен, 3D, оптичен ефект при визитки и магнити за хладилник

С термометър: “4 сезона”:

Допълнителни уточнения:

1. Цената важи за един файл – например 1000 бр., които изработваме от един файл, а не 500 с един файл и 500 с друг файл – общо 1000 бр.
2. За дизайна очакваме от вас снимка/снимки, текст, уточнения

Единствените рекламни материали, които достигат до най-личното място в дома – хладилникът.
Всички обичат да ги колекционират, поради тази причина намират запазено място върху хладилника. Затова реклмното послание винаги е пред очите на цялото семейство.

За търговци:

Предлагаме система за защита авторските права на дизайна.

Уникален дизайн, който създаваме специално за нуждите на конкретния търговец. В 90% от случаите поръчките са за даден туристически обект, атракция, район, местност, историческо събитие. За търговци допълнителни отстъпки при количества.

С картата на България

Хотели, къщи за гости, стаи за гости, хостели

Със залепени листчета върху тях

Размер на листчетата: 5 x 5 см., 25 листчета
Печат на листчетата едностранно в един цвят
Размер на магнита 90 x 60 мм.

Книжка магнит за хладилник

Книжка магнит за хладилник

Сватбени

Ако се интересувате от различен тираж, свържете се с нас и ще ви изготвим индивидуално оферта.

Уникалност

Това е единственият рекламен материал, който ще “влезе” в домовете на вашите клиенти. И не само ще влезе, но и ще стои на най-личното място – хладилникът. Всички се радват и обичат залепващите парченца и цяло щастие е, че ние предлагаме едни от най-качествените в България. Отделно можете да ги поръчате със специален 3D (оптичен ламинат).

Без оскъпяване

Предлагаме изрязване във всякаква форма, без таксуване на щанца за изрязване. Имайте предвид, че в останалите печатници само щанцата се таксува от 120 лв.

Доставка

До офис на Еконт в цената. Ако желаете до адрес или с друга фирма за доставка – заплащате за ваша сметка.

Дизайн

Включен в цената, след предварително изпратени от вас снимки и текстове. Относно дизайна: Размерът е прекалено малък и когато изпратите повече от една снимка става така, че в желанието си да затрупате клиента с информация, вие го ощетявате като той не е в състояние да види съдържание по същество. Една снимка се вижда добре, четири вече претрупано. Освен снимката -можем да сложим лого, сайт, телефон. За да си представите предварително какво да включите и до колко ще се вижда – вземете ваша визитка и се опитайте да прецените как освен логото и контактите – всичко друго стои претрупано. Клиентите няма да получат необходимата информация.

Магнити с различна от правоъгълник форма, експресни, триизмерни, оптични, 3D. За търговци, хотели, къщи за гости – удачни за абсолютно всякакъв бизнес. ДДС в цената, доставка до офис на Еконт. От вас се очаква само да ни изпратите снимка, лого, телефон, сайт. Моля не прекалявайте с повече от еднас снимка, защото информацията няма да се чете или пък повечето снимки ще отблъснат вашите клиенти, а нали правим всичко в името на рекламата на вашият бизнес.

Препоръки

Това е единственият, рекламен материал, за който аз лично си поръчвам 🙂 Страхотно попадение е – идеален “напомнител” за бизнеса, който рекламира 🙂 Нямам клиенти, които да са недоволни от поръчката. Повтарят и потретват…За разлика от поръчката на календари, които са сравнително скъпи на брой – магнитите на брой са под 20 ст.! Всички ги харесват – големи, малки, възрастни. Много от нас ги колекционират…

Обърнете внимание на 3D/ оптичните/ триизмерни и на тия с термометър най-вече – уникален сувенир със своята практичност.

Предупреждаваме ви, че не търсим снимки в интернет. Да, вие това очаквате от нас, но не е редно, защото някой вече е снимал и когато ние вземем от интернет изображението – на практика го открадваме. Предоставяме тази възможност на вас – или: Каквато снимка ни изпратите – такава ще сложим в дизайна и ще ви пуснем на имейл за одобрение преди печат. Имайте предвид, че не поемаме отговорност за правописни, граматически, редакторски грешки. Също така проверете дали е верен телефона, името на сайта, имейла. За тях също не носим отговорност. Всеобщото мнение е, че това ни е работата – да отгатваме желания, да виждаме грешки, но изрично го написвам: Не поемаме подобна отговорност, най-малкото – нямам представа дали сайтът се казва както вие сте го написал или: Ние няма как да засечем и сравним информацията – вие сте източникът. Най-добре откупете снимки от професионален фотограф.

AboutИвайло Манахов

МОБ ТЕЛ: 0876 408 866; VIBER: 0876 408 866; SKYPE: IVAYLOMANAHOV

4 comments

  1. Здравейте, моля да изготвите оферта за изработката на 1000 бр. магнити. Виждам, че предлагате голямо разнообрание от възможности и не успявам да се ориентирам към конкретен вид сама.

    Успешен ден!

  2. здравей те как мога да си поръчам от промоцията 68/48 1000бр. за 179лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *