Печатница София Танграм рекламна агенция, онлайн цени 16.05.2021

Печатница София: Специални цени за 16.05.2021 от Танграм рекламна агенция:

Печатница, специализирана в обслужване на крайни клиенти и рекламни агенции, дизайнери на свободна практика, студия за дизайн, фото-студиа.

Във връзка с пандемията, срещите с клиенти са само онлайн. Запазете си ден и час с предварителна заявка.

За ваше и наше улеснение:

Изпратете снимка на това, което желаете да поръчате и така ние веднага ще отгатенем какво се иска от нас. Всеки ден получаваме неясни запитвания от типа – искам табела, която да се вижда. На нас това нищо не ниговори. За вас е рутинно къде се намира обекта, но за нас това е е пълна мистерия 🙂 Изпратете ни снимка на обекта, ние ще добием представа и ще получите адекватна цена.

Имайте предвид, че подбираме клиенти, които ценят времето си както ние ценим нашето, защото няма склад за време…за нерви също.


Посетите facebook страницата на Танграм и да ни отправите запитване или да се свържете с нас

Свържете се с нас и чрез Facebook!


Ивайло Манахов

Ивайло Манахов

Ивайло Манахов:
Чрез контактната форма
e-mail:
 tangrambg.com@gmail.com или viber: 0876408866, ще ви отговоря по-бързо, отколкото по телефона. Предлагаме хиляди артикули и е невъзможно да ги запомня. Когато ме попитате в писмена форма, ми давате спокойствие да подготвя най-добрата оферта за вас.
Все пак ако ми се обадите на тел: 0876408866 и не успеете да свържете с мен веднага, бъдете сигурни че в работно време ще ви върна обаждането до 60 минути!

    Бърза връзка с мен:

    * Име и фамилия: (задължително)

    * Email: (задължително)

    * Телефон: (задължително)

    Вашият бърз имейл до мен: