Знамена на Общини

Приемаме поръчки за ушиване знамена на Общини в България.

Размер по желание.

За запитване или поръчка моля опишете – размера на знамето, едностранно или двустранно, на кол или на въже ще се окачва, окачването по късата или дългата страна ще бъде, за вътрешни или външни условия.

Ако намерите знамена на Общини, които липсват  в сайта ни, моля да ни извините и да отправите запитване за съответните знамена.

 

22 коментара по “Знамена на Общини

 1. Здравейте,
  Интересува ме времето за изработка и цената на знаме на община Велико Търново, което ще е закачено на въже, за късата страна, ще стои от вън и ще е с размер 215/192
  Много бих оценила бърз отговор от ваша страна.
  Александра Иванова

 2. ЗДРАВЕЙТЕ,ИНТЕРЕСУВАМ СЕ ОТ ПРИБЛИЗИТЕЛНАТА ЦЕНА ЗА ИЗРАБОТКА НА ЗНАМЕ НА УЧИЛИЩЕТО МИ ПРИ РАЗМЕР 70-120,С АПЛИКАЦИИ ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ,ЩЕ БЪДЕ ИЗЛОЖЕНО НА ВЪНШНИ УСЛОВИЯ,ЗАКАЧЕНО НА КОЛ.УСПОРЕДНО С ТОВА ЕВЕНТУАЛНО ПРИ СЪЩИТЕ РАЗМЕРИ ЦЕНА ЗА НАЦИОНАЛНИЯ НИ ФЛАГ И ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ.

 3. За подобни запитвания изискваме да изпратите примерно изображение за да преценим сложността на апликациите….иначе сте описал много добре какво желаете!

 4. Здравейте,
  Интересува ме времето за изработка и цената на знаме на община Вършец-150\90см.Много бих оценил бърз отговор от ваша страна.

 5. Здравейте,
  Каква би била цената на знаме на община София-150\90см. ?

 6. Здравейте, интересува ме ушиването на знаме с различни емблеми по него, но не за община, а за частни нужди. Правите ли такава услуга? Ако да, ще се радвам да Ви изпратя емблемите по и – мейл, за да ги видите и да Ви уточня какво точно желая, а Вие ще определите цената. Ще се радвам и да имам Ваш телефон за по-бърз контакт. Ако не шиете знамена, с различни от указаните емблеми, се извинявам за безпокойството. Истината е, че няма към кого да се обърна за такава услуга. Предварително благодаря за отговора!

 7. Здравейте интресувам се от възможността да бъде ушито знаме на село Петко Каравелово, общ. Полски Тръмбеш, обл. В. Търново. Идеята ни е на знамето на селото да има надпис ПЕТКО КАРАВЕЛОВО, СЛЪНЦЕ И ЖИТЕН КЛАС. Интересуваме се каква е цената, времето за изработка и доставка.Размер 90/150.

 8. Здравейте, бихте ли ми изчислили цената на фирмено знаме :
  -в пурпурно виолетов цвят,
  -двустранен печат на логото,
  -с ресни,
  - кол от към късата страна, за вътрешни условия
  - размер 180/60

 9. Зравейте,интересуваме цена на знаме на ловна дружина.Зелен цвят на знамето и лого с мотив от едната страна на глиган от другата на сърна.90/150см.

 10. Уточнения:

  1. Най-изгодния вариант е зеления цвят да е напечатан заедно с изображението и знамето леко прозира и се вижда като двустранно
  2. Понеже вие искате различно изображение от всяка страна – се налага да се прави от три слоя за да не прозира и да се застъпват изображенията.
  3. Ние не сме ловна дружинка и нямаме идея какви са представите ви за животните – моля изпратете снимки

 11. Здравейте,искаме да поръчаме знамето на община Приморско,българското и европейското с размери
  90/150 за окачване на кол .Моля изпратете ни цената

 12. Искам да питам за цената на знамето на Кюстендил в размери 120 на 70, двустранно отпечатено, за кол от късата страна, за външни условия ? Благодаря.

 13. Желая да поръчам знамето на София в размер височина 145 см , ширина 70 см с джоб за кол откъм горната тясна страна. Моля за отговор каква ще бъде цената и на какъв адрес или телефон да поръчам?

 14. Здравейте! интересува ме цената на знаме с емблемата на Стара Загора с р-р 70/120. Освен това, не държа да е бродирано. Предварително брагодаря!

 15. Здравейте! интересува ме цената на знаме с емблемата на Стара Загора с р-р 70/120 и българското знаме . Освен това, не държа да е бродирано. Предварително брагодаря!

 16. Може ли да изработите знаме на община София с размери 50 х 80 см?
  Знамето е за външни условия и ще се закачи на късата страна.
  Моля да уточните цената, начина на плащане и доставка.
  Хубав и успешен ден!

 17. Знаме на общ. КЮСТЕНДИЛ колко пари струва с едностранен печат с големина 120см. на 70см.???

 18. Здравейте,

  70/120 Кюстендил: 29.50лв. /1бр. с ДДС, но няаме файл на логото и трябва да таксуваме още 15 лв. с ДДС за да го направим за печат

Отправете запитване

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *