Векторизиране на лого, фирмен знак, съществуваща визитка...

Векторизиране на лого, фирмен знак

Векторизиране, пресъздаване:

Векторизиране е преначертаване на съществуващо лого. Почти всеки ден на молбата да изпратите векторно лого, изпращате логото от сайта – (вижте логото с камиона по-горе) с размер 5 килобайта.

Отговор до час:

0876408866

Връзка по viber: 0876408866

0876408866

admin@tangram.bg

Пишете!

Оценете ни!

Нашата страница

Доставка в цената

Цени
с 
ДДС!

Да – на екран вие го виждате добре, но оправданието, че разполагате само с това не ни решава проблема, а той е да отпечатаме с необходимото качество вашите рекламни материали. И независимо дали става въпрос за печат на визитки, винил, магнити за хладилник – не само ние – всички колеги, до които се обърнете ще ви искат векторно лого.
И това не е прищявка, а необходимост. Просто понятието резолюция е концентрацията на определен брой точки на инч и когато концентрацията е недостатъчна – изображението/ логото, се размазват след печат.

Защо векторизирането се заплаща?

Погледнете логото вляво и логото вдясно. За да се получи дясното лого, лявото се вкарва в програмата за графичен дизайн и се пречертава точка по точка и линийка по линийка. За да си представите процеса – вземете лист и химикал и се опитайте да го начертаете. Трудно е нали? Прецизното пречертаване изисква уменията на професионалист, а това означава влагане на ресурси: Време, умения, опит, виждане.

Векторизиране на лого, фирмен знак, съществуваща визитка...

Векторизиране на лого, фирмен знак, съществуваща визитка…

Кликнете на иконката за да посетите facebook страницата на Танграм и да ни отправите запитване или да се свържете с нас

 

Останала ви е само една визитка и не разполагате с файл за печат. Изпращате сканирано копие или снимка на визитката. В отдела по предпечат започват да чертаят точка по точка, всеки детайл от логото или фирмения знак. Точките се съединяват в линия. Вмъкват се цветовете и ето го новото, старо, векторизирано лого – готово за разпъване във всякакъв размер.

Векторизиране логото на Лапакъ от предварително подадена от клиента рисунка

Векторизиране логото на Лапакъ от предварително подадена от клиента рисунка

За вас клиентите е необяснимо защо след като това ни е работата, ви обясняваме колко е сложно да вземем последната ви визитка и да я напечатаме автоматично. Все още технологиите не са напреднали до там да мушнеш в един принтер последната визитка и от другата страна да излезе същата и си струва да мислим в това направление. До тогава ще се налага да заплащате за векторизирането на фирмени знаци, лога и т.н.

Векторизиране лого на Лапакъ

Векторизиране лого на Лапакъ

Цената?

Относителното понятие, защото трябва да изпратите на имейл това, с което разполагате. Ние ще изчислим колко време ще инвестираме и тогава ще получите цената.

 

Лого, фирмен знак от Танграм

Разгледайте нашата Facebook страница.

AboutИвайло Манахов

МОБ ТЕЛ: 0876 408 866; VIBER: 0876 408 866; SKYPE: IVAYLOMANAHOV

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *