Запитване към Танграм

Нашият бизнес е информацията в рекламния бизнес. Веднага мога да взема от интернет снимки на супер печатарски машини, да ги сложа тук и да ви събера погледа. Предпочитам да съм откровен с вас и да ви призная, че ние нямам печатница и ако използваме тази ключова дума, то е за да се индексираме в google. Това не е подвеждащо, защото ние сме търговски придатък на няколко печатници.

- Защо нямам собствена печатница?

Непрекъснато ни задават този въпрос и отговорът е един и същ: Докато купим най-модерната печатарска машина и вече излиза нов модел.

Нашата сила е в познанието кой, с какво разполага и да го поръчаме точно там.

 

Запитване и поръчка към Ивайло Манахов - Танграм рекламна агенция

Казвам се Ивайло Манахов и управлявам проектът Танграм.

Моля преди да отправите запитване се опитайте да обясните на себе си защо желаете да поръчате този рекламен материал. Разбира се вашето основно желание е да повишите продажбите, да привлечете нови клиенти и сте решили, че това ще се случи с флаери. И както напоследък се случва вие ще попитате за възможно най-ниската цена и на пръв поглед ще бъдете прави, защото никой не обича да плаща, камо ли за реклама. Затова моля опитайте се да ми обясните каква е вашата крайна цел – например: Имам нов, интересен продукт и искам максимално бързо да започна да го продавам.

Още повече ще ми помогнете ако ми напишете кратка информация относно нещата, които са се случвали с вашето рекламно обслужване – например:

- Имам сайт, но нямам идея колко потребителя го посещават.

- Стандартно си поръчвам 100 визитки през няколко месеца (ще бъде страхотно да изпратите снимка за да видим визитките, защото вие сте свиклани с тях, а ние можем да забележим нещо, което да подобрим)

- Няколко пъти в годината поръчвам по 1000 флаера и ги разпространявам по следния начин:

Имайте предвид, че колкото по-ниска става цената, толкова повече усилия са спестени по отношение на дизайна.

Като споменх дизайн – често дизайна се бърка с маркетинга или: Клиентът очаква от нас да решим кои продукти да включим, а това е невъзможно, защото вие познавате вашият бизнес най-добре. Именно затова ние сме рекламна агенция, защото разбираме от това и по-скоро бихме питали друга рекламна агенция за съвет, защото те познават нашият бизнес.

6 коментара по “Запитване към Танграм

 1. Здравейте,

  Искам да попитам правите ли фирмени ключодържатели по поръчка и на каква цена, квадратни или кръгли с логото на фирмата от едната страна и контакти от другата. Приблизително 500 броя.

  Поздрави
  Калоян Павлов

 2. Здравейте,

  Интересуват ме цени и срокове за изпълнение на:

  Печат върху порцеланови чаши – около 50 броя, имаме готов дизайн

  Печат на визитни картички – 4 чешита по 100 броя, с готов дизайн

  Производство на магнитчета за хладилник – 8 вида по 10-12 броя – стандартен размер (нямаме претенции за точно кокнретен размер) – само фолио (цветно) – готови сме си с дизайна.

  С пожелания за хубав ден,
  Стефан

 3. Здравейте,
  необходим ми е винилен постер, който ще бъде използван на щанд, на винен салон. Идеята ми е да бъде разпънат в дъното на щанда и да служи като фон. Избрала съм няколко общи снимки, в добра резолюция, които ще ви изпратя. Бих искала да ви помоля да сложите на тях логото и кратко изречение. Размерът между, който се колебая е 3х1 и 2х1 м, дължината на щанда е 3,5 м. Освен това ще ми трябва и един по малък, който да бъде само с логото и слогъна, за да може да бъде фронтално поставен. Можете ли да ми кажете колко време ще отнеме изработката? Благодаря ви предварително!
  Поздрави,
  Миглена Томова

 4. Здравейте. Интересувам се от цената за изработка на магнити за 1000 бройки и технологичното време за изработката. Благодаря Ви предварително.

 5. 800~1000 магнита = 350 лв., 200 лв. без ДДС (изрязване във всякаква форма)
  Размер 68/48 мм.
  При размер 96/68 мм., цената е 350 лв. без ДДС.
  Разбира се можем да изработим всеки един размер, давам ви горните два размера, защото са най-поръчвани.
  Цената включва дизайн и доставка до офис на Еконт.
  Ако задействате поръчката днес 1-во число, ще ги изпратим около 15-то число.
  След като потъврдите поръчката ще ви изпратим на имейл за одобрение

Отправете запитване

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *