Бай Ганьо бизнесмен 2

или „Внимавайте с Диян Николов” – написано от Иван Стоянов – приятел на Танграм рекламна агенция
Част втора

диян николов 1Нека сега ви разкажа за кой точно бай Ганьо става дума. Това е въпросният Диян Николов от Варна, чийто профил е https://www.facebook.com/diyan.nikolov.5. Собственик е на блога bg.checkonline4you. Имах лошия късмет да се запозная с него, защото търсеше някой, който да пише или да превежда статии за блога му, а нашия общ познат, който осъществи връзката, нямаше възможност да поеме поръчката му.

В началото нашият герой беше много любезен и усмихнат, съгласи се с цената без пазарлъци и плати навреме първата си поръчка. За жалост се оказало обаче, че тази цена е висока и ще ме потърси по-нататък, когато блогът му потръгне още повече, но иначе е много доволен от работата ми.

Проявих разбиране и реших да намаля цената. Той благодари и каза, че ще си помисли. И наистина след време дойде и втората поръчка, която също заплати навреме. Между другото спомена, че с жена си ще се местят в София, тъй като й предстояло раждане, а там лекарите били по-добри – съвсем логично обяснение.

Сътрудничеството ни продължи. Наближи времето на третото плащане, което той обеща да направи в края на април, после каза в средата на май, „като се върне от Германия”, но ако много съм бързал, щял да задейства диян николов 2някой роднина или приятел, а накрая обеща да се разплати в края на май. Престана да си вдига телефона, да отговаря на личните съобщения във фейсбукб, а като опитах контакт чрез постове в профила му, ме „разприятели” и диалогът се оказа невъзможен. В писмо по ел. поща ме нарече „боклук” и от третото си задължение преведе едва 5 лв.

Та, ако имате някакви служебни взаимоотношения с него във Варна, в София или в Германия :) , много внимавайте и искайте някаква предплата, най-добре 100%. Иначе бай Ганьо и с вас ще удари келепира.

В случая този съвременен бай Ганьо си спечели реклама в едно много четено издание. :) Честито!

Към Част първа

Иван Стоянов

Един коментар по “Бай Ганьо бизнесмен 2

  1. Pingback: Бай Ганьо бизнесмен | Танграм рекламна агенция

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *