Защо се налага да гледаме реклами?

Защото обичаме да ни е безплатно…..Рекламите плащат безплатният ни обяд…

Защото обичаме да ни е безплатно…..Рекламите плащат безплатният ни обяд…

Защото обичаме да ни е безплатно…..Рекламите плащат безплатният ни обяд…

Пускаме телевизора и докато избираме какво да гледаме попадаме на минни полета от реклами.

Ако попитаме работещите в телевизиите дали харесват рекламни, със сигурност ще получим 99,99% отрицателен отговор, но:

Рекламните дотолкова са промили мозъците ни, че ние ги преглъщаме с отвращение и доста често не превключваме на друг канал, за да не изпуснем продължението на това, което гледаме.

Решението:

Идеалният вариант според мен е да плащаме повече на кабелните доставчици, които от своя страна да отчитат на телевизиите толкова пари, че да не се налага да гледаме реклами, просто парите да стигат за производство на филми, новини и т.н.

БНТ (Българска Национална Телевизия) е единствената телевизия, която би трябвало да е точно такава телевизия, защото доколкото знам от бюджета на година се дават 100 млн. лв., НО:

Отново гледаме реклами.

И това е така, защото частните телевизии използват оптимално подбрани като брой служители, докато в БНТ не е сигурно дали щатовете не са раздути…

Какво мислите?

Един коментар по “Защо се налага да гледаме реклами?

  1. “Защо се налага да гледаме реклами?”… защото телевизията няма откъде другате да изкара пари. Аз имам продук и имам нуджа от продажби, а ти имаш известна телевизия. Срещу определена сума ти пускаш моя рекламен клип и получаваш пари в замяна. А народа какво прави? Както каза, даже не му пука за рекламата. И накрая резултатът за мен пак е 0. Единствения, който печели е телевизията от цялата ситуация.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *