Как си поръчах входна, блиндирана врата във Варна – искате ли да ви спестя пари и време?

Една врата, която не купих

Една врата, която не купих

Продължение на сагата с вратите към 30 май 2017 най-долу под статията!!!

 

Неотдавна – като вас се нагърбих да търся врата. Първото място беше google. За мен най-разумно и удобно беше да намеря информация в търсачката и вместо да обикалям с дни – да напиша: “входни врати Варна” или “блиндирани врати Варна” и да ми излязат сайтовете на основните играчи на пазара.

Написах думичките и какво видях :) – почти нищо… Повечето сайтове са направени само за да ги има, а не за да дадат точна информация на клиента.

Един от производителите заяви срок за изработка 20 работни дни, което ми се стори доста…..

Аз търсех врата с включен монтаж до 300 лв. и след оглед в интернет – реших, че ще се наложи да обиколя магазините за врати.

На тази цена единственият избор беше китайска врата. И друг път съм се изненадвал как братята китайци “докарват” подобни цени не само на вратите, но на всичко, което произвеждат. До тук добре, НО:

Оказа се, че монтажа на повечето места е 60 лв., вратата (китайска) – от 220 лв. Тия 60 лв. се превръщат в 70 или 80 в зависимост от допълнителното къртене – обяснявам:

Старата, входна врата с класическата изкуствена кожа :)

Старата, входна врата с класическата изкуствена кожа :)

Шейсетте лева включват:

 • транспорт на новата врата до вашето жилище
 • демонтаж на старата врата ако касата е дървена (иначе навсякъде ще ви попитат дали не е метална)
 • монтаж на новата врата, което включва пробиване на дупки, укрепване, запълване с монтажна пяна и “подпиране” на старата врата на междинния етаж на стълбището :) – вие си я изнасяте в каквато посока решите.

НО, повечето китайски врати изискват допълнително къртене и цената от 60 лв. набъбва по следния коефициент:

 • ако се кърти от едната страна – още 10 лв.
 • ако се кърти и от другата страна – стават 20 лв.
 • и ако се кърти от трите страни – общо 30 лв. + 60 лв. = 90 лв.
Това е гледката, която налага операцията "обръщане"

Това е гледката, която налага операцията “обръщане”

НО, остава така нареченото “обръщане”, което означава следното:
Повечето китайски врати не са с “дълбока” каса като старите врати.
След монтажа на новата врата гледката е покъртителна – особено при панелите.
Налага се така нареченото “обличане” – или запълването на пространството с гипсокартон (вижте снимкта в съседство)
“Обличането” се заплаща допълнително.

Резултатите от разходката ми по магазините за врати във Варна:

На пазара има турски врати с цени от 400 лв. нагоре.

Има и български, които започват също от тези нива – чака се 20 дни.

В Алати гледах с транспортен дефект за под 200 лв., но ми се сториха огънати и предположих, че при затваряне ще се получава луфт….Извинявам се ако не съм прав – това е мое предположение….

Накрая избрах една фирма и останах доволен. Момичетата бяха общителни и мили, обясниха ми всичко и избрах добра врата. Представител на монтажната група дойде на място за да измери.
Взе 10 лв., но след монтажа ги приспадна.
Ако се бях отказал от покупката на врата – щях да загубя тези 10 лв.
Това според мен е добра практика, защото тия момчета не са длъжни да ходят по адресите за да си губят времето. Казаха между 17 и 19 часа и в 18:55 пристигнаха.

Ето и новата врата

Ето и новата врата

Понеже не ми дават пари за реклама, пък искам да докажа, че тази статия ще излезе на първите места в google – ви предлагам следното:

Напишете в полето за коментар по-долу каква врата търсите, оставете имейл и телефон и пратете коментара. Ще го видя само аз и ще ви изпратя адреса на фирмата, от която купих вратата.

Не го правя заради комисионна, а за да им покажа, че един сайт може и да е полезен :)

Идеята е да направя и техните сайтове полезни, но след като ми платят за това.

Дори да се появят предложения фирми за врати от Варна да рекламират тук – няма да се съглася, защото ще работя само с фирми, които не крият информация от своите клиенти и излагат вратите с цени и описание.

Ивайло Манахов – доволен собственик на врата във Варна.

Както и предположих – статията се изкачи до първа страница в google като се напише входни врати Варна :)

Ако продавах входни врати щях да съм продал поне 15 за месец – а това с монтажа е оборот от около 4500 лв. – тук само една страница показа на фирмите за врати от Варна, че когато предложиш стоката в интернет коректно – без подвеждаща реклама – хората не спират да те търсят.

ВАЖНО!!!
1. За да получите координати на фирмата за врати от Варна, моля напишете като коментар към самия сайт – прозорецът за коментар е най-долу на страницата!!!

2. Ако оставите ваш имейл чрез Фейсбук профил – няма да изпращам координати на фирмата за врати от Варна

3. Коментара се показва след моето одобрение

4. Имейлите към коментарите виждам само аз

5. Коментари на латиница ще биват изтривани

Ивайло Манахов

Продължение на сагата с вратите към 30 май 2017:

Семейството ми се сдоби с апартамент и се наложи да търсим нова, входна врата и четири интериорно врати. Започнах отново обиколките по фирми за врати и в рамките на месец натрупах достатъчно впечатления.

597 коментара по “Как си поръчах входна, блиндирана врата във Варна – искате ли да ви спестя пари и време?

 1. Здравейте,
  Благодарим на Ивайло за статията. Има ли и други, които да споделят неговото мнение за въпросната фирма?

 2. Здравейте, живея в панелен блок и наскоро успях да се преборя да ползвам стаичката на етажа. Обаче врататa е в окаяно състояние, и искам да я сменя с нещо по стабилно.имам намерение да я използвам за домашен склад, не за боклуци. каква врата ще ми препоръчате.
  Не ми се дават и прекалено много пари, все пак не съм едноличен собственик на въпросната стаичка.

 3. Моля ви да ми дадете координати на фирма/фирми предлагаща и поставяща качествено входни врати във Варна. Благодаря Ви !

 4. входна метална врата , 088 5566 714
  Бладодаря предварително.

 5. Предстои ми ремонт в панелен апартамент и смяна на всички врати. Моля, за координати на фирмата

 6. входна метална врата , 088 5566 714
  Бладодаря предварително.

 7. Добър ден Господин Манахов.Както се досещате не можахме да намерим Блиндирана врата за панелен апартамент с добър външен вид,цената не е от първостепенно значение за мен.Моля за адреса на фирмата.Благодаря предварително!Очаквам с нетърпение отговора Ви.

 8. Здравейте, бихте ли ми пратили координатите на фирмата? И благодаря за статията!

 9. Здравейте, ще ви помоля да ми изпратите данните на фирмата. Виждам че сте написали че няма повече да давате номера, но се надявам да промените решението си, тъй като живея сама, баща ми почина и няма кого да попитам и на кого да се доверя, а разбирам че вие сте доволен, и не искам аз като жена някоя фирмичка да ме подведе, и вместо желязна да ми донесът някое тенике :)
  БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО, ХУБАВ ДЕН.Алис

 10. Здравейте!Писах ви по нагоре и май обърках мястото?Благодаря ви за

 11. Здравейте!Благодаря за статията!Аз търся врата по поръчка.Коридорът е облечен с шкафове и не може да кърти и см.Блока е стар и металната каса е 80 см.много малко.Поръчах врата от “Марбел”за 576л.Само за врата с щокова каса,като дойдоха на място да взимат размери казаха,че това е за нас възможността.Е чаках 30 дни за изработка,15 за монтаж.Сега е монтирана без половината неща,даже без шпионка.А не е и хваната с болтове към нашата каса,а само залепена.С две думи са я объркали,но не им пука и щам не сме я харесвали да си взимаме парите.АААА времето,а нервите,каква некоректност.Сега започва всички на ново,моля помогнете,незнам вече къде да търся и какво да правя!Благодаря Ви!

 12. Моля за координатите на фирмата за врати ? Благодаря

 13. Здравей колега. наскоро си купих панелен апартамент, който се нуждае от входна врата. След дълго лутане по сайтове и магазини(некоректни) попаднах на твоя коментар. Ще ти бъда благодарен, ако ми пратиш координати на фирмата.

 14. Моля за координатите на фирмата за врати? Благодаря.

 15. Може ли да ми пратите линк за фирмата за която говорите

 16. Моля, да ми кажете коя е фирмата и евентуални координати.
  Предварително благодаря!

 17. В момента търся входна блиндирана врата- не китайска. Ще съм благодарна да ми споделите фирмата, от която сте закупили вашата врата.

 18. Здравейте, и аз търся Български врати на добра цена ако вашата фирма е свършила добра работа моля пишете ми коя е :)

 19. Здравей,
  и аз търся входна блинд.врата от коя фирма да поръчам на разумна цена=качество.
  и за съжаление нямам профил във фейсбук,ако не е проблем да ми пуснеш данните на фирмата

 20. Не е необходимо да пуснете коментар през Фейсбук, защото няма да му обърна внимание – само коментари през сайта се приемат..

 21. Човече, евала за статийката! От два дни съм на фаза ровене и търсене за блиндирана врата. Като всички и аз търся хубаво и ефтино :) Ще съм благодарен ако издадеш откъде си си взел твоята.

  Благодаря предварително.

  Поздрави.

 22. Здравейте, и аз съм в търсене на нова входна врата и бях заинтересувана от Вашата статия. След кратка разходка из сайтовете и няколко магазина във Варна и аз получих същата информация – монтаж 60лв., метална каса – демонтаж още 60лв., неизмазване след къртенето на металната каса и т.н. Бихте ли ми изпратили координати на фирмата, от която сте доволен, за да мога да погледна и техните услуги?
  Благодаря предварително

 23. Ще ви бъда благодарна, ако ми изпратите координати на фирмата, защото и аз започвам ремонт в панелен апартамент. Благодаря предварително!

 24. Благодаря за информацията в статията. Моля, да ми кажете коя е фирмата и евентуални координати.
  Предварително благодаря!

 25. И аз си търся вхона врата за апартамент. Бих желал да ми изпратите координатите на фирмата, за която пишете в статията.
  Предварително благодаря

 26. Здравейте ,може ли името на фирмата и координатите й.И аз съм в процес на търсене на блиндирана врата.Предварителон благодаря!

 27. Здравейте, търся блиндирана врата. Бихте ли ми изпратили координатите на фирмата . Благодаря, предварително.

 28. Здравейте,

  Аз съм заинтересован ot вашата препоръка за фирмата за врати..Надявам се, че можете да mе свържете c контактa.

 29. Търся метална блиндирана врата до 300 лева. Ще ми се да бъде българска и с добра секретна брава. Категорично не искам китайска, независимо от цената.

 30. Интересувам се от метална входна врата. Бих се радвала да споделите вашия опит и да ми помогнете да се ориентирам за фирма, която да ми свърши качествено работа, още повече, че не съм от Варна. Благодаря!

 31. Здравейте търся входна метална врата за външни условия, която да поставя на къща. Пообиколих из магазините но срещам само турски и китайски които не стават за външни атмосферни условия или пък са плекалено нестабилни за това. Бих бил благодарен ако ми даддете координати на добра фирма за блиндирани външни Врати.
  Поздрави.
  Темата ви е страхотна… Мисля че ще има голям успех.

 32. След обиколка по магазините установих ,че предлаганите врати са едни и същи,само фирмите за монтаж са различни ,ако сте доволен от монтажа на вратата и няма дефекти по времето на експлоатацията и моля, изпратете информация за фирмата от която сте я закупили. Благодаря Ви предварително.

 33. spe6no tarsja firma ot varna za izrabotvane na blindirana vrata v kprili4en srok….molja za ime i adres na firmata,kojato hvalite…njamam kiriliza,zatova pi6a na latiniza..

 34. Бих бил благодарен ако ми даддете координати на добра фирма за блиндирани външни Врати.

  Благодаря предварително!

 35. Здравейте! И аз започвам смяна на врати в панелен апартамент. Ще ви бъда благодарна, ако ми изпратите координати на фирмата.
  Благодаря предварително!

 36. много съм доволен от вратите на ………………………………….
  сериозна фирма – произвеждат врати по размер на клиента имат монтаж и гаранция ,спазват сроковете
  което е много важно

 37. мога да ви дам тел на фирма която има налични входни врати и ги монтират качествено
  052 ……

 38. Уважаеми г-н Иван Иванов – това е собствения ни блог и ние пишем статии както намерим за добре. Защо не напишете една подобна статия за врати във вашия сайт и да си възхвалявате фирмите, които смятате, че са добри.
  Какво значи – “много съм доволен”? Много постно, няма екзалтация, няма патос, няма описани детайли, не така г-н Иванов, не така….моля за повече старание…

 39. Г-н Варчев,
  Прочетох цялата статия, написана лично от мен и никъде не видях да моля да давате телефони на фирми за врати, моля ви :) Недейте така брутално да рекламирате. Напишете нещо, обосновете се, хората тук са коментирали, защото са харесали информацията….

 40. Интересувам се от тази коректна фирма и бих зелала техният адрес. Благодаря за вниманието.

 41. Здравейте,
  Необходима ми е обикновенна метална врата за маза. В гугъл намерих доста фирми и нито една варненска, които да правят такива врати. Ще съм ви благодарен ако ме насочите.
  Благодаря предварително
  Поздрави

 42. Здравейте! Бих бил благодарен ако ми дадете координатите на фирмата за блиндирани външни врати, от която сте доволен.

  Благодаря Ви.

 43. Здравеите Бих се радвал да полуша адреса.Благодария за вниманието

 44. Здравейте г-н Манахов.Поздравления за труда който сте вложили в темата.
  Аз лично се интересувам от входна врата за къща, която е с двор и не ми е необходимо да е задължително блиндирана. Благодаря.

 45. И на мен ми е необходима метална врата за маза. В гугъл намерих доста фирми и нито една варненска, които да правят такива врати. Ще съм ви благодарен ако ме насочите.
  Благодаря предварително
  Поздрави

 46. Моля, изпратете ми координатите на фирмата за входни врати Варна
  Благодаря

 47. Именно, темата е за врати за апартаменти. Не разбирам , кое от моето питане Ви подразни , та не ми отговорихте ? Става въпрос за входна врата на панелка. Ще Ви благодаря ако ми отговорите .

 48. Здравейте! Трябва ми стабилна входна врата. Харесах това което сте написали. Доверявам се на вашия вкус и опит и ако е възможно бих желала да ми изпратите координатите на фирмата. Благодаря за отделеното време!

 49. Здравейте,
  Търся си входна врата за къща, която да е устойчива на атмосферни влияния с топло и шумоизолазия. Благодаря предварително!

 50. Ще съм благодарен ако ми пратите координатите на фирмата.

 51. Имам нужда от обикновена метална врата за мазата.Не е нужно да е красива.Искам да е здрава.
  Поздрави

 52. Търсим входни врати за апартаменти за нова кооперация във Варна.

 53. Предстои ми да подменя старата си входна врата.Търся блиндирана врата на добра цена .

 54. Здравейте,
  Ще съм Ви благодарна ако ми предоставите информация за фирмата! Предстои ми смяна на входна врата на къща, подложена на агресивни метеорологични влияния – дъжд, сняг, високи температури.
  С уважение!

 55. Здравейте търсим входна блиндирана врата от български производител. Би било добре да има опции като отключване чрез карта или gsm.

 56. Здравейте и от мен! В момента правя проучване относно подмяната на входната ни врата на сносна цена и попаднах на вашият блог. Бих искала да получа информация за въпросната фирма, на която сте се доверил.

 57. Налага се да си подменя входната врата на апартамента с метална-не много скъпа.Към коя фирма да се обърна?

 58. Здравейте, след като преживях удоволствието да се заключа отвън и да разбиваме брави се налага спешна смяна на входната врата! Моля, дайте координати на фирмата. Благодаря Ви !!

 59. Трябва ми метална входна врата.Благодаря предварително!

 60. Искам координати на тази фирма. Благодаря!

 61. ЩЕ ТИ БЪДА БЛАГОДАРЕН ЗА КООРДИНАТИ НА ФИРМАТА ЗА ВРАТИ,КОЯТО СИ ИЗБРАЛ

 62. И аз като вас прегледах доста сайтове за врати, но още не съм стигнал до желания резултат. Ще Ви бъда благодарен, ако ми помогнете. Предварително благодаря.

 63. ЗА ВТОРИ ПЪТ МОЛЯ ДА МИ ИЗПРАТИШ КООРДИНАТИТЕ НА ТАЗИ ФИРМА ЗА ВРАТИ.ПОЗДРАВИ!

 64. Здравейте и благодаря за това, че сте споделили опита си с нас. Аз лично се интересувам от входна врата за апартамент – тухла, с перфектни изолационни качества (да не духа през, покрай нея като настоящата такава). Ше съм благодарен ако дадете препоръка за фирма. Лек ден!

 65. Здравейте!
  Поздравления за полезната страница!
  Аз търся входна метална врата за апартамента за около 400 лева максимум. Обикалях 2-3 дена и по евтини от турските не намерих. Българските ми казаха срок от 30 дена което е много докато турските 2-3 дни.
  Българските които гледах ми се сториха с доста по малко неща от турските а изглеждаха и не токова добре.
  По принцип не искам турска или китайска- искам българска но да е на цената на турската и да изглежда добре поне колкото турската.
  Има ли такива врати или трябва да правим оборот на комшиите – ако не ние поне те да са добре :)
  Блгадоря предварително!

 66. Здравейте ние търсим външни врати за къщи.
  Но сме в гр.София
  Имаме нужда от четири врати за фамилните ни къщи

 67. Здравейте!Трябва ми входна врата блиндирана за панелен апартамент, стабилна , на добра цена.Моля за информация за въпросната фирма, на която сте се доверил. Благодаря!

 68. Моля ви да ми дадете координати на фирма/фирми предлагаща и поставяща качествено входни врати. Става въпрос за вила в Доброглед. Благодаря Ви !

 69. Трябва ми външна врата за апартамента на панелен блок.

 70. Търся външна блиндирана врата до 300 лв. за тухлен апартамент с монтаж и демонтаж. bellad@abv.bg

 71. Здравейте, търся си блиндирана входна врата.
  Благодаря предварително!

  М.

 72. Здравейте! Трябва ми входна врата блиндирана за тухлен апартамент, стабилна, на добра цена.Моля за информация за въпросната фирма, на която сте се доверил. Предварително благодаря!

 73. Здравейте статията която сте написали е превъзходна.Искам да си монтирам входна метална врата,но естествено средствата както за повечето българи са ми ограничени.Спрях се на една китайска врата но като прочетох статията и малко се разубедих.Ще може ли да ми изпратите името и адреса на фирмата за да погледна цените на други врати различни от китайските.Благодаря предварително.

 74. Статията Ви е добра . Много Ви моля да ми пратите координати те на фирмата. Предварително Ви благодаря!

 75. здравейте,и аз като повечето ..търся врата,предлагат ли и интериорни врати?може ли адрес на фирмата?благодаря.

 76. Здравейте, аз търся входна врата на къща, на трети тавански етаж. Вратата, която в момента е там е ПВЦ и през зимата не задържа топлото вътре и се покрива с лед от вътрешната страна. Мисля, че трябва или входна блиндирана врата или ПВЦ, но качествено. Благодаря предварително. katusha1232@gmail.com

 77. Здравейте отново поръчах си врата от въпросната фирма.Заплатих я но както писах след като гледах и един клип в VBOX как се правят китайските врати тотално се разубедих и си поръчах турска външна врата.Сега чакам да дойдат да я монтират и след това ще пупликувам окончателното си мнение за фирмата.

 78. Здравейте,

  моля за адрес на въпросната фирма.

  Предварително благодаря!

  Виктор

 79. Моля наистина споделете впечатления след като закупите и турската врата. Ще имаме мнения за да стане темата още по-богата на мнения. И пак повтарям: Ако търговците и производителите на врати се доверяваха повече на рекламните агенции да им направят добър сайт – нямаше сега да има почти 300 коментара под моята статия….

 80. Здравейте! Наистина полезна статия за хора като мен, без опит, но търсещи качество и коректност! Моля Ви да споделите към коя фирма да се насоча във Варна за блиндирана врата. Благодаря!!!

 81. Моля за координати на фирмата за спешна подмяна на входна врата на апартамент ново строителство , издаден с отчайваща китайска входна врата. Благодаря предварително!

 82. И аз бих искал да получа кординати на фирмата

 83. Интересувам се от името на фирмата и дали има филиал в София.
  Благодаря

 84. Здравейте! Аз също се нуждая от качествена блиндирана врата. Моля да споделите коя е фирмата. Благодаря предварително!

 85. Здравей!И аз минах по вашия път и до момента съм разочарован.Надявам се вие да ми помогнете да намеря фирмата отговаряща на моите изисквания.

 86. Здравейте г-н Манахов,
  търся стабилна врата за къща. Ако смятате, че от Вашия личен опит може да ми препоръчате някоя фирма, ще ми е полезно. Разбирам, че сте ИТ специалист. Засега онлайн разгледах врати на Hörman, нямам представа за цените. Със сигурност са над 1000 лв., но качеството струва пари.
  Благодаря предварително.

 87. Поздрави на всички отново.Вече съм с нова метална врата(турска)закупена от въпросната фирма.Дойдоха да ми я монтират след една седмица(който иска по-бързо трябва да заплати допълнително има бърз и експресен монтаж).Момчетата дойдоха донесоха вратата демонтираха старата врата,разшириха отвора понеже турските врати са малко по-широки,монтираха я и я нивелираха.Сега съм горд собственик на турска блиндирана врата и съм доволен.До мен съседния апартамент по същото време също сменяха вратата с турска но от друга фирма.След като си отидоха я погледнах и изпаднах в ужас всичко беше криво не бяха я нивелирали.Така че може да се разчита на въпросната фирма.Успех на всички.

 88. Трябва ми входна блиндирана врата на добра цена. :)

 89. ОК, но аз не съм фирма за врати, ако желаете координатите на фирмата, от която купих е отделен въпрос, но да ви препоръчвам врати няма как да стане..

 90. Входна блиндирана врата ми трябва. Не мога да преценя дали с вата или стиропор. Всъщност нищо не мога да преценя по този въпрос.

 91. Изключително съм недоволна от монтажа на поръчаната от мен входна врата. Никакъв професионализъм от старана на фирма “…Монтажи” ООД. След направената рекламация – НИЩО! Дойдоха погледнаха и казаха: ПО ДОБРЕ НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ – и си заминаха! Само за инфо – между касата и стената има разстояние по 1,00- 1,50 см- НЕ БИЛО ПРОБЛЕМ – продавали много красиви лайсни…

 92. Изключително съм недоволна от монтажа на поръчаната от мен входна врата. Никакъв професионализъм от старана на фирма “…Монтажи” ООД. След направената рекламация – НИЩО! Дойдоха погледнаха и казаха: ПО ДОБРЕ НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ – и си заминаха! Само за инфо – между касата и стената има разстояние по 1,00- 1,50 см- НЕ БИЛО ПРОБЛЕМ – продавали много красиви лайсни…

 93. Здравейте…..вече може би е травиално….но аз съм поредният потребител, ойто желае да го насочите към тази фирма…. Благодаря предварително!

 94. Здравейте, искам да Ви помоля да ме насочите към тази фирма от която сте останал доволен. Спешно ми се налага да сменя входната врата с желязна-може би блиндирана на поносима цена. Надявам се на коректното им отношение и качествена работа при поставянето. Благодаря Ви за споделената информация и опит в тази насока.

 95. Здравейте, поздрави за статията и за урока по корекност към фирмите. В момента входната врата се състои от две части. Дървена която се отваря към антрето и метална, отваряща се към стълбището. Мисля да я заменя с една метална. Бих Ви бил благодарен за насока на къде да се отваря и за координати на въпросната фирма от която сте останали доволен. Благодаря

 96. И аз се нуждая от Вашата помощ. Ще съм благодарна, ако ми посочите фирмата, от която, според написаното, сте останал доволен.

 97. Здравейте!
  Искам контакти за фирма. Трябва блиндирани врати в къща.

  Благодаря.

 98. Здравейте, искам да Ви помоля да ме насочите към тази фирма от която сте останал доволен.Имам метална врата, но бих желал да поставя втора (за по-добра сигурност и изолация). Надявам се на коректното им отношение и качествена работа при поставянето. Благодаря Ви за споделената информация и опит в тази насока.

 99. Търся входна врата до 300лв с монтажа.

 100. здравейте,
  моля за координатите на фирмата .
  Нуждая се от качествена услуга.
  Весели празници!
  0878545111
  йордан йончев

 101. Здравейте,интересно поднесена информация. Ще помоля за координати-на нас ни трябват не 1-на,не 2-ве,а много врати! Предварително благодаря!

 102. Здр. ,давай да я видим тая фирма ,че аман от качествени врати в нета :-)

 103. Може ли информация за фирмата? благодаря

 104. Поздравления и почитания от мен:)) Mоля за координатите на коректната фирама за блиндирани врати: slavka1966@abv.bg

 105. Привет, преди седмица поставих абсолютно същия модел, който виждам и от снимките ти (701-B). Предстои ми “обръщане” и поставяне на праг от вътрешната страна на апартамента. Би ли споделил какъв вариант си приложил при теб? Фирмата предлага изгодни уширители за обличане отвътре (35 лв. комплекта), но няма цвят подходящ за тази врата и това предполага друго решение.
  ако предпочиташ тел. за контакт: 0886 99 8606 или посочения мейл.

 106. Използвах парчета от външна изолация:
  Изрязах ги в необходимия размер
  Залепих ги със силикон на стената
  Шпакловах и боядисах.

 107. Може ли координатите на фирмата!

 108. Здравей!Налага ми се да сменям вратата на мазето,защото я разбиват за 3 път и бих се радвала да ми изпратиш координатите на фирмата.
  Предварително ти благодаря!

 109. Здравейте!
  Аз също търся фирма с добри врати и качествен монтаж.
  Моля Ви за контакти с фирмата, от която сте доволен!

 110. Здравейте! Нуждая от качествена блиндирана врата за панелен апартамент. Моля, споделите коя е фирмата. Благодаря предварително!

 111. Здравейте,
  ще съм много благодарна да ми дадете кординати на фирмата.
  Искам здрава входна врата, защото ни ограбиха вчера.
  Имейлът ми е vanina_dimitrova@mail.bg

 112. Здравейте!И аз като другите търся входна китайска врата.Проблемът е че съм от Горна Оряховица и не зная как ще стане с превоза,но дайте координати на фирмата моля.

 113. Трябва ми входна врата за къща, и до момента не мога да се спра на никакви, моля за съдействие.

  поздрави,

 114. Здравейте!
  Бихте ли споделили координатите на въпросната фирма за врати.

 115. необходима ми е евтина врата.
  поздрави
  0878545165

 116. Здравейте, спешно ми трябват координатите на въпросната фирма за входни врати.
  Благодаря предварително!

 117. Чудесна страница! Поздравления! Моля дайте ми координатите на фирмата за изработка на врата
  0879880094

 118. Здравейте, наистина сайтът излиза в челни места в гугъл търсачката :) Интересува ме и мен коректна фирма и външна врата за апартамент на сносна цена. Ще помоля за контакти на фирмата на имейл.
  Благодаря предварително.

 119. Здравейте,пред мен смяната на входната врата също стои на дневен ред. Бих желала да получа координатите на въпросната фирма.
  Благодаря предварително!

 120. Здравейте,

  Чудесно е, че сте си направили труда да опишете и споделите опита си в търсенето и намирането на доставка и монтаж на врата. Предвид това, че в момента следваме стъпките ви се надяваме, че ще споделите координатите на въпросната фирма за входни врати

  Благодарим предварително!

 121. Здравейте,
  Интересувам се от блиндирана входна врата с добра изолация. Благодаря предварително.

 122. Здравейте, и аз искам да си сменям входната врата на апартамента, ако може да ми кажете фирмата, благодаря

 123. Здравейте! Трябва ми входна врата блиндирана за тухлен апартамент, на добра цена.Моля за информация за въпросната фирма, на която сте се доверил. Предварително благодаря!

 124. Искам да помогна на хората който смятат да си сменят външната врата.Не си купувайте врата от фирма”Врати Варна”.През октомври си закупих метална врата от същата фирма,след една седмица дойдоха и ми поставиха вратата дадоха гаранция и си отидоха.Всичко беше нормално,но след три месеца вратата нещо увисна и започна трудно да се затваря и от там се започна ходене по мъките.Първо звъннах в магазина от където ми обясниха да се обадя на телефоните на монтажниците,обадих им се записаха ми името и след това нищо.Изчаках да минат две седмици и отидох направо в магазина,обясних за какво става въпрос.Продавачката ми каза,че ще се свържи с монтажниците записа ми името телефона и адреса и отново нищо.Минаха следващите две седмици звънях отново в магазина и отново празни обещания.И до момента вратата ми си стои така и аз продължавам да чакам някой от прословутата фирма да дойде и да ми оправи вратата.

 125. Търся входна врата за стар апартамент във Варна. Надявам се да ми помогнете да направя най-добрия избор. Предварително благодаря.

 126. Здравейте!
  Да споделя и аз, че търся входна врата. Ще Ви бъда благодарна за информация за фирмата.

 127. Интересувам се от фирмата,от която сте доволни

 128. Бихте ли споделили координатите на въпросната фирма за врати..

 129. Бихте ли споделили координатите на въпросната фирма за врати.

 130. Здравейте, надявам се да ми изпратите координатите на въпросната фирма за входни врати.
  Благодаря предварително!

 131. Здравейте
  Фирмата от която сте доволен има ли офис в София? Моля за адреса нуждая се от блиндирана входна врата

 132. Бих желала и аз координати на фирмата. благодаря!

 133. Дано фирмата има офис и в София.

 134. Здравейте,
  Интересувам се от поръчка на 2 бр. входни железни врати в гр. Варна.
  Моля за име на фирма и координати.
  Благодаря предварително

 135. Здравейте! Благодаря за изчерпателната статия! Би било чудесно ако ми предоставите координатите на фирмата. Планирам промяна входната врата на апартамент.
  Благодаря предварително!

 136. Моля,за името и координатите на фирмата за врати.Предварително благодаря.

 137. Здравейте, може ли да ми кажете координатите на фирмата за входни врати

  Благодаря !

 138. Здравейте, бихте ли ми казали името на фирмата която препоръчвате, или адрес и телефон евентуално.
  Благодаря предварително.

 139. Здравейте! Ако е удобно и на мен да ми дадете координатите на фирмата. Благодаря Ви предварително!

 140. Здравейте, изчетох всички коментари, но така и не намерих някакви координати на фирма, която да повикам да ми монтира закупената вече врата, ако някой ги има, моля споделете, на мейла или както е удобно. Хубав ден !

 141. Здравейте,
  Интересувам се от координатите на фирмата.
  Благодаря предварително!

 142. Здравейте!
  Моля за координатите на фирмата:)
  Предварително благодаря!

 143. Моля,за координати на фирмата!

 144. Здравейте! Новодомци сме и искаме да сменим входната си врата, но сме доста “боси” по тази тема. Ще се радвам да ми дадете кординати на фирмата. Ще съм Ви много благодарна.

 145. Здравейте! Новодомци сме и искаме да сменим входната си врата, но сме доста “боси” по тази тема. Ще се радвам да ми дадете кординати на фирмата. Ще съм Ви много благодарна.
  ger.tsacheva@gmail.com

 146. Входна врата за апартамент и съм на същият кръстопът.
  0896805200

 147. НЕ СЕ ПОДВЕЖДАЙТЕ ПО евтините врати!!! Могат да се отворят и разбият дори с отварачка за консерви!! Ето видео от руснаците как го правят!

 148. Здравейте! Страхотна статия, точно в целта на купчината ми от въпроси :) . Аз също бих искал да разбера адреса на фирмата, благодаря.

  Поздрави!

 149. Добър Ден,
  Интересувам се от адреса на въпросната фирма.
  Благодаря предварително.

 150. Здравейте г-н Манахов,
  Вашата статия много ми допадна. В града, в който живея, една фирма ни предлага входни врати за апартаменти от Варна. Интересувам се от координатите на Вашата фирма във Варна, ако се окаже същата, няма да имам колебания да си поръчам такава врата. Предварително благодаря !

 151. Привет! Интересувам се от адреса и фирмата за входни врати.

 152. Здравейте,търся да купя метална входна врата за къща.Бих искала координати на фирмата, ако работят и с поръчки още по-добре.Благодаря !

 153. Моля за координати на въпросната фирма.
  Ще са ми необходими няколко врати.

 154. Привет!Може ли координати на фирмата. Благодаря предварително!

 155. Здравей, интересувам се от външна врата за панелен апартамент на добра цена.

 156. Здравейте, и на мен ми предстои смяна на външна врата и моля за координати на фирмата, от която сте останали доволен. Благодаря.

 157. Здравейте аз също бих искал да разбера по-подробно за коя фирма става въпрос, тъй като и на мен ми се налага да подмня водната си врата. Благодаря предварително

 158. Здравей,аз имам нужда от метална врата за мазето .Ще съм благодарен ако ми изпратиш кординатите на фирмата.

 159. Моля помагайте, търся входна блиндирана врата. Ако може да получа името на фирмата, от която сте доволен. Благодаря

 160. Здравеите г-н Манахов,и аз търся врата.Ще съм ви благодарен ако ми дадете координати. Благодаря.

 161. Здравейте,спряла съм се на две фирми във Варна,но нямам отзиви за тях.Така че Ви моля за името на тази,за която пишете

 162. Здравейте, търса вътрешна метална/блиндирана врата за гараж. Моля, изпратете ми координатите на фирмата, от която сте доволен. Благодаря предварително.

 163. Здравеите г-н Манахов,и аз търся врата.Ще съм ви благодарен ако ми дадете координати. Благодаря.

 164. Бихте ли ми изпратили координатите на фирмата и моля споделете къде е произведена. Благодаря.

 165. Здравейте, търся и аз блиндирана входна врата, бих се радвал ако споделите с коя фирма сте работили.
  Благодаря предварително.

 166. Здравейте, Манахов! Нуждая се от входна врата за къща и се надявам на Вашата помощ! От няколко дни се лутам из мрежата безуспешно… Резултат никакъв, докато не попаднах на Вашата статия! Очаквам отговора Ви с нетърпение! Успешна година желая!

 167. Търся стабилна блиндирана врата. Благодаря!

 168. Може ли ккординати на фирмата? Търся входна и интериорни врати.Благодаря.0899677997 anton.nedelchev@gmail.com

 169. Здравей в момента си търся входна блиндирана врата и ще съм ти благодарен да ми кажеш коя е фирмата. jas666@abv.bg

 170. Интересна статия, благодаря за информацията. Бихте ли ми изпратили, моля координати на фирмата? Благодаря, предварително!

 171. Аз също търся врата и бих разгледал какво предлагат тези момчета ако ми изпратиш координати с тях.

 172. Бихте ли ми изпратили адреса на фирмата

 173. Здравейте! Търся интериорни врати. Бихте ли ми казали коя е фирмата. Приятна вечер.

 174. Здравейте интересувам се за входна врата и коя точно е фирмата,благодаря предварително.

 175. Здравейте! Аз също търся входна, но и интериорни врати. Ще съм Ви много благодарен, ако ми помогнете. Благодаря! тел.

 176. Здравейте,
  Търся входна врата.Бихте ли ми казали коя е фирмата.
  Благодаря.

 177. Бихте ли ми изпратили координатите на фирмата.Благодаря.

 178. Здравейте,интересувам се от входна блиндирана врата и 2бр.интериорни врати.Може ли да ми дадете информация за въпросната фирма.Благодаря!

 179. Благодаря за полезната информация! Интересувам се от интериорни врати и от входна блиндирана или укрепена. Ще съм благодарна за координатите на фирмата, от която сте доволен.

 180. Здравейте, според моето скромно мнение, за да направиш качествен ремонт в дома си, на всички ни трябва по една такава страница.Хаосът на пазара за стоки от всякакъв тип е безумие и ако не внимаваме стигаме до абсурдни ситуации.Благодаря за вашата страница,в този случай поговорката”Не питай пътника-питай патника” е най подходяща.Та за да не си патим от некадърници,моля за малко информация.Търся си входна блиндирана врата,гледах китайски,турски,полски даже украински които ми харесаха на външен вид,но доколко са надеждни не знам.Разбира се цените също са различни… Моля за компетентно мнение

 181. Прочетох статията Ви на един дъх…и аз се лутам вече седмица и съм леко разочарован.Моля за координати на посочената от Вас фирма и ако може да споделите Вие на кой модел сте се спрял?Благодаря Ви предварително

 182. Здравейте господин Манахов, аз търся метална /блиндирана входна врата за панелен апартамент. Ще съм Ви много благодарна, ако ми изпратите координатите на фирмата.

 183. Интериорна врата за панелен апартамент във Варна, коя фирма?

 184. Здравейте, моля за координати на посочената от Вас фирма ,необходими са ми 14 врати .Ще съм Ви много благодарна!

 185. Здравейте, благодаря за статията! Бихте ли ми пратили координатите на фирмата?

 186. Здравейте, благодаря за статията! Бихте ли ми пратили координатите на фирмата?

 187. Здравейте,
  Моля за координатите на въпросната фирма. Ще сменям входна врата в панелен блок.
  Благодаря

 188. Моля за адреса на фирмата за входни втати!

 189. Моля за информация, много полезно звучи :)

  Между другото и Вашата компания е много стабилна, но това няма нужда от обяснение на вашите клиенти.

 190. Здравейте,търся да купя метална входна врата за къща -ПО ПОРЪЧКА.Бих искал координатите на фирмата, само ако работят с поръчки .Благодаря !

 191. Точно такава информация, като Вашата статия ми бе необходима! От 1 месец обикалям магазините или търся в интернет за входна метална врата за панелен апартамент. Спрях се на врата- китайска 249 лв от фирма DOORMANN, изчистен дизайн, боядисана прахово – черна, но се колебая. Моля, за координатите на фирмата, от която сте доволен! Предварително Ви благодаря!

 192. Бихте ли ми изпратили координатите на фирмата.Благодаря.

 193. Здравейте,
  Много моля, дайте координати на фирмата която сте ползвали. От Варна съм и ми предстои смяна на входна врата.
  Предварително ви благодаря!

 194. Здравейте!Моля за координати за външна врата за панелка. Благодаря

 195. Здравейте

  Интересуват ме координатите на фирмата.

  Благодаря :)

 196. входна метална врата , 088 7303083
  Бладодаря предварително.

 197. Здравейте! Не знам дали фирмата, която сте харесал ще ми свтрши работа на мен, защото живея в Пловдивско. Но все пак – кои са най-важните неща, които трябва да знаят във фирмата и от какво аз трябва да се интересувам при избора си.
  На първо време си търся външна врата за стара къща.

 198. Здравейте , от три дена ходя по мъките само ,че за интериорна врата.Ако монтирам една 50лв, первазите да се срежат по 5 лв за перваз 10 лева, демонтажа на врата ако е свързан с изкъртване не се подмазва а се покрива с перваз,, хлебарките свободно да минават. Ако поискам предният ден да ми изкъртят врата за да си я подмажа предварително демонтажа нараства на 30 лв дървена каса от панел без запазване на касата и т.н. Моля, ако смятате ,че Вашата фирма е коректна пратете координати.

 199. търся блиндирана входна врата 98×198
  благодаря предварително за контакта на фирмата

 200. Бихте ли ми изпратили координатите на фирмата за врати. Мисля че би ми помогнало в обикалянето по фирми. Благодаря предварително!

 201. Поредният, търсещ входна врата до 800 лв. с монтаж.Благодаря!

 202. Здравейте, интересувам се от координатите на фирмата.Търся входна врата на апартамент и да си спестя ходенето по мъките! Благодаря!

 203. Интересувам се от координатите на фирмата, бихте ли ми ги изпратили. Благодаря!

 204. Моля за координатите на фирмата.

 205. За какъв срок изработиха и поставиха врата?
  Дайте ми координати за връзка с фирмата

 206. Здравейте, търся блиндирана входна врата. Ще съм Ви благодарна, за координатите на фирмата. Хубав ден.

 207. Здравейте! Търся входна врата на изгодна цена и качествен монтаж.Благодаря за съветите!

 208. Здравейте,
  Търся блиндирана входна врата за къща,
  устойчива на външни условия.
  Моля изпратете контакти на фирмата.
  Благодаря предварително.

 209. Здравей,
  Поздравления за подхода и благодаря за информацията в аванс . Поздрави !

 210. Ние също си търсиме входна врата би ли ми изпратил адреса на фирмата за която става дума?

 211. Моля за контакт на фирмата.
  Благодаря

 212. Tърся блиндирана входна врата,
  благодаря предварително за контакта на фирмата

 213. Здравейте, интересувам се от модела на вратата, цената и фирмата от която сте я закупили естествено и ако може ми ги изпартете на имейла.
  А и също да попитам дали между листовете ламарина има някаква изолация- топло и шумоизолирана ли е по някакъв начин с вата или стиропор, а не с хартиена пита на каквито се натъквам, които дрънчат и поропускат всички външни шумове и вибрации?
  Благодаря за статията!

 214. кординати на фирмата може ли благодаря

 215. Здравейте,търся качествени входни врати за къща.

 216. Здравейте, интересуват ме входни врати.

 217. Здравейте. Искам да попитам за контакт на фирмата за врати ? Благодаря предварително.
  И поздравления за маркетинговата стратегия.

 218. Здравейте.търся спешно входна врата.

 219. Моля за координатите на фирмата-дано все още да е на пазара и да предлага същата добра услуга.Предстой ми подмяна на входната врата и търся коректна фирма.Благодаря ви предварително.

 220. Здравейте, бихте ли ми изпратили името на фирмата, тъй като си търся входна врата и искам да е от коректна фирма. Благодаря предварително :)

 221. Търся качествена метална врата за жилищен вход, с качествено обслужване и не на космическа цена.Благодаря предварително.!

 222. Здравейте,търсим входна врата на нормална цена/качество/.Благодаря!

 223. Здравейте! Решихме да подменим входната врата на жилището си, но не можем да изберем фирма. Може ли да ни изпратите данни на коректната фирма, от която сте доволен? Статията Ви е много полезна. Благодаря предварително!

 224. Здравейте! Търся качествена блиндирана входна врата за апартамента си. Статията Ви силно ме впечатли и ще съм Ви изключително признателна ако споделите с мен данните на тази фирма. Благодаря предварително за отделеното време. Поздрави!

 225. Здравейте! Интересувам се за входна врата фирмата, която ВИ е харесала.Благодаря предварително.

 226. Моля да ми кажете коя е фирмата и само във Варна ли я има?

 227. Моля ,изпратете ми адрес на фирмата.Благодаря :)

 228. Моля за контакти с въпросната фирма Благодаря

 229. Моля да ми кажете фирмата която сте ползвали и сте доволен. Ще си слагам нова входна врата :)

 230. Статията ви ми вдъхна доверие, моля за координати на фирмата, търся входна врата за къща. Благодаря

 231. Трябва ми И нтериорна врата!

 232. Ще ви бъда благодарен ако ми изпратите координати на фирмата, защото и аз започвам ремонт в панелен апартамент. Благодаря предварително!

 233. Здравейте. Търся българска входна врата за къща с включен монтаж. Може да ми оставите и ваши координати в случай, че се занимавате със SEO.

 234. И аз търся входна врата. Моля за координати

 235. Здравейте, търся си входна блиндирани врата, ще съм благодарна за информацията.

 236. И аз моля да ми бъде изпратен имейл за фирмата! Благодаря предваротелно

 237. Здравейте,
  спешно ми се налага подмяна на входна врата на едропанелен апартамент
  Моля за координатите на фирмата.
  Благодаря предварително за голямата услуга която ми правите .

  Виолета

 238. Здравейте! Налага се да дублирам старата входна врата на апартамента с още една – метална. Външният вид не е от съществено значение, по-важна е сигурността и качествената изработка и монтаж (и цената, разбира се). Предполагам, че и заключващите механизми също играят важна роля… Поздрави!

 239. Моля за информация за фирмата

 240. Здравейте, с точно тези думи на търсене попаднах на станицата Ви. Нужни са ми две врати за новострояща се къща- едната централна входна , другата- странична. Не е необходимо да са блиндирани. Впоследствие, ако съм доволна от услугата, ще поръчам и интериорни. Благодаря :)

 241. Здравейте,

  След ремонта, който направих всъщност промених мнението си за фирмата за врати, за която е написана статията.

  Намерих нов консултант по вратите и останах повече от доволен.

  Изпратете ваш телефон на имейл и той ще се свърже с вас

 242. Здравейте!
  Бихте ли споделили коя в фирмата от която сте доволен ?
  И на нас ни предстои покупка на блиндирана врата ,и се колебая между някои китайски врати или от едни турски които се предлагат от магазин Врати Експерт във Варна!
  Блгодаря предварително
  Поздрави
  :)

 243. Здравейте може ли името на фирмата.

 244. Имам спешна нужда от входна врата! Моля, дайте координати на фирмата! Предварително благодаря!

 245. Здравейте, търся си входна врата, но както сте написали в описанието няма кой знае каква подробна информация и ако може малко съдействие от ваша страна да мога да си намеря качествена врата. Благодаря предварително!

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *