Измама за фалшива почивка на Корфу и Малдивите за 600 000 лв. чрез сайта grabo.bg

На подобно кътче без пари :) - майтап бе Уили

На подобно кътче без пари :) - майтап бе Уили

Очаквах го – още когато написах статията за подвеждаща реклама чрез сайтове за групово пазаруване, ви предупреждавах, че тия сайтове са благодатни за осъществяване на подвеждаща реклама – ето, че вече има измама за над 600 000 лв.

В подобни моменти не съм доволен от предсказанията си – напротив – още повече се дразня от възможността за измама, които сайтовете за групово пазаруване позволяват.

Вчера пусках пратка в Еконт и една мома – тъкмо си плащаше ваучера за масаж през сайт за групово пазаруване. За момент ми се прииска да и обясня, че филма може да е без субтитри (примерно масажиста да не дойде :) ), но се въздържах… и ето днес по медиите това е основна новина.

Според мен – никога, ама никога алчността не е полезна. Алчността и желанието за евтини емоции винаги води до подводни камъни и разочарования. Няма такъв филм, в който да е евтино и качествено. Народа го е казал – евтиното излиза винаги скъпо….

И още по темата: Оказа се, че туристическата фирма, която е извършила измамата се казва ЕВРОХОЛИДЕЙЗ. По бтв дори показаха офиса на фирмата – с табелите – всичко както си му е реда.

И още една подробност – оказа се, че управителя на фирмата Венелин Качаков /37/ е член на структурата на ГЕРБ в район Северен Пловдив от близо година и половина. Господина бил щедър спонсор на мероприятия, организирани от ГЕРБ. Давал на инвалиди, водил на екскурзии – пловдивският Робин Худ….:) Накрая продал фирмата на някакъв циганин от Пловдив и сега 600 000 лв. се издирват.

Ивайло Манахов

Понякога вълните са по-големи от обичайното...

Понякога вълните са по-големи от обичайното...

2 коментара по “Измама за фалшива почивка на Корфу и Малдивите за 600 000 лв. чрез сайта grabo.bg

  1. Съгласен съм, алчността никога не води до добри неща !!!

  2. Тук сме на едно мнение що се отнася до алчността, наистина , ама никога алчността не е полезна. Алчността и желанието за евтини емоции винаги води до подводни камъни и разочарования. Няма такъв филм, в който да е евтино и качествено. Народа го е казал – евтиното излиза винаги скъпо…и за повечето неща е точно така искаме или не, ако се замислим и си направим сметка това щ е екрайното заключение. Статията ви е разкошна.Хубаво е човек да може да се глези от време на време, и да не мисли за това колко пари ще похарчи.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *