Он лайн магазин за поръчка на работно облекло digit-2005.com

На 27 юли 2011 – пуснахме он лайн магазина за поръчка на работно облекло под домейн www.digit-2005.com. До този момент сайтът беше натрупал преднина, но с интегрирането на най-новото, което нашите програмисти ползват – смятаме, че ще изстреляме сайта напред.

Заданието:

1. Запазване на сегашния дизайн
2. По-добър код за управление на съдържанието
3. Подобряване на архитектурата
3. Он лайн платформа за поръчки

Какво получи клиента:

1. Премахнахме флаш банерите: В стария сайт се зареждаха флаш банери, които заемаха цялото зрително поле на потребителя. С тяхното премахване насочихме вниманието към конкретните продукти.
2. Продукти на главната страница: На главната страница разположихме банер “Промоции” и банер “НОВО”. Подчертахме с интересни лентички в горния, десен ъгъл на всеки банер.
3. Разлика в цената: Всеки продукт излиза с две цени – стара, която е задраскана и нова, която е на синя подложка
4. Подобрихме продуктовото меню
– намира се в лявата страна и видимо се показват главните отдели продукти – Зимно работно облекло, лятно работно облекло…. От админ панела могат да се добавят и под-категории с продукти.
Опцията е, че всички под-менюта могат да се управляват като поредност – в смисъл: Кое да е най-горе, кое да по-долу – без да е необходимо да се изтриват и създават отново.
5. Пълен контрол на местоположението: Когато с мишаката се кликне на глвна категория – се спуска падащо меню с под-категориите и менюто не се скрива докато не се кликне върху друг, главен отдел. Така през цялото време под-отделите са пред очите на потребителя.
6. Показване на продуктите: При кликане върху под-категория се зареждат всички продукти – като се показват с малка снимка и цена. При кликане върху снимката – се отива в подробно описание за продукта.
 

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *