Добри думи за Spektrum Net :)

От години мачкам “тираните” – доставчици на интернет и само дето на трети март не са обявили и деня за освобождение и от тяхното робство. След “четете общите условия на vivacom”,  - дойде ред и на задоволството ми от отношението към хората от Spektrum Net.

Днес сутринта нета позачезна и драснах един имейл на Spektrum Net. Към 10 часа още нямаше ефект от загрижеността ми и се обадих на 0700 42 042. Чух един приветлив и добронамерен женски глас, който ме помоли да се обадя пак за да кажа какъв прозорец се отваря при “кънектването”.

Обадих се пак и друг също толкова приветлив глас изслуша каква грешка ми излиза и каза, че е от грешна парола. Обясних, че съм на 12 км. от проблема и, че съпругата ми е с мобилна карта към vivacom, което не позволява набирането на телефона на Spektrum Net.

И сега изненадата – момичето ме помоли за мобилния телефон на съпругата ми и аз го дадох със съмнение. Точно след 5 минути обаче на скайпа се появи съпругата ми и заяви, че момичето от Spektrum Net се обадило и я инструктирало.

За разлика от vivacom, които говорят като роботи и въпреки, че нищо не помагат – отношението от страна на Спектрум е повече от повече ….. Само с един жест – в мое лице си спечелиха един приятел.

Уважаеми дами и господа от Спектрум – благодаря за отношението. Почувствах се желан клиент :)

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *