Клуб реклама – сайтът се продава

Снимка от главната страница на Клуб реклама

Снимка от главната страница на Клуб реклама

Колеги са създали сайта Клуб реклама (по-долу е линка) и вече го продават. По думите на авторите това е единственият по рода си в България каталог на рекламните агенции в България.

Подкрепям всичко и всеки, което помага на рекламния бизнес и затова поздравявам колегите за инициативата.

Всички идеи са страхотни докато не се наложи някой да запретне ръкави за да свърши рутинната работа. За да накараш някой да се регистрира някъде трябва да го убедиш, че наистина си струва усилието. Дори и безплатните неща изискват усилие – в случая трябва да се регистрираш, да мислиш текста и т.н.

За ваш ужас ще споделя, че се нароиха хиляди сайтове, опитващи се да привличат потребители, от които да печелят по косвен път: От платени линкове на google, банери, платени линкове. От тези сайтове според мен в крайна сметка печели хост компанията, която взема пари за да “стои” сайта.

Лично за мен сайтовете-каталози са благодатно място, от което си обогатявам базата данни с нови фирми и в тази връзка си спестявам време, защото 90 % от сайтовете са лошо индексирани и ако тръгна да търся фирми в търсачките – ще отидат години само в джунглата google.

Ето и линк към сайта (сайтът явно вече го няма и затова линкът не е активен)

Ивайло Манахов
Skype: ivailomanahov

Един коментар по “Клуб реклама – сайтът се продава

  1. Слушайте господин Манахов, не знаете историята на сайта нямате и представа защо той се продава. Ще Ви бъда благодарен ако не го приемате така с насмешка и не го публикувате във Вашия сайт като подигравка към сайта. Аз също мога да направя публикация за Вашия сайт в моя, но не го правя. Това е обида към нас и работата ни. И да единствен е по рода си , защото е каталог на фирми занимаващи се само с рекламна дейност. Всички фирми се проверяват по ЕИК и тези които нямат дейност реклама са отхвърлени. Нямате си и представа какво усилие и средства ни костваше сайта на го изработим . Да вярно е че от доста време не се администрира но сайтът е много добре обмислен и изпипан. Благодаря за вниманието. Нямам намерение да се представям защото се познаваме много добре с Вас даже и лично. Пиша Ви в учтива форма защото ме подразнихте с Вашата публикация във Вашия сайт

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *