Маркетингови изследвания

Ако получите подобно предложение, не се изненадвайте :)

“Останали са ми още 4-5 домакинства за маркетингово проучване на GFK-холандската маркетингова компания. Изследването е Домакински панел – 1-2 и повече години. Проучва се потреблението на бързооборотни стоки от домакинствата- основно хранителни. Без хляб, плодове и зеленчуци. Когато през седмицата пазарувате за дома събирате касови бележки и опаковки и преписвате информацията в специални дневници. Фирмата доставя тези дневници- за нейна сметка ги връщате в София.
Проучат се вид стока, марка, опаковка и магазина на пазаруване. След свикването заема в края на седмицата 20-25 минути. Има безплатен телефон при нужда.
Плащането най-напред е чрез бонуси за работата и пазаруване от каталога на фирмата. Можете да прекъснете за 12 седмици, ако през седмицата не пазарувате- пращате празен дневник и пак ви дават точки.
Търси се все пак лоялност – домакинствата да участват продължително време. Познавам жена , която е участник вече 5 години.
Домакинствата не плащат за участието си- те получават бонуси и награди, възможно е и пари !!!

Домакинствата получават по поща дневници, инструкции и каталозите с наградите.Във всеки момент може да си провериш събраните точки.
Старт от 1 януари 2010 г.”

6 коментара по “Маркетингови изследвания

  1. Бих желала да се включа в подобно изследване. Фенка съм на подобен род маркетингови проучвания. Най- близо до истината, най- ценната информация.

  2. Здравейте бих искала да се включа във вашето проучване-смятам че мога да бъда максимално полезна защото съм фен на пазаруването а имам достатъчно време да се занимавам с проучване

  3. Бих се включила с огромно удоволствие, стига да ме харесате! Обичам да пазарувам, имам свободно време и съм фен на такива статистики и проучвания.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *