Как да изпратя голям файл?

След ерата на дисковете, дойде ерата на качването на файлове през междинни сървъри. Не е необходимо да се разхождате с флашка напред-назад за да прехвърляте файлове или да се притеснявате дали пощенската ви кутия ще успее да изпрати голям файл със снимки или файлове.

www.tranz.it е първият ресурс, който ви представям. Влизате в страницата, има поле за “браузване” на файла, който ще изпращате – “Разглеждане”.

Принципа е следния: Браузвайки въпросния файл, вие всъщност го качвате на сървър на tranz.it

Сървъра изпраща линк към мястото където файла е качен и вие изпращате този линк на получателя на вашия файл. Линка ще изпратите като попълните полето на получателя с неговия имейл, а вашият имейл е за да получите линка за изтриване. Дори да забравите – след няколко дни ще се изтрие автоматично.

Напоследък tranz.it стана популярен и може би засилената му експлоатация води до некачествено изпращане.

Препоръчвам ви следващия ресурс: DOX.bg – и тук не е необходима регистрация за да изпратите файл до 1 GB. Ако се регистрирате, ще получите акаунт, в който ще можете да сортирате различни файлове. Ще получите и място 3 GB.

Така – до бутона “Вход” има бутон “Сподели файл без регистрация”. Това е вашия бутон, кликнете и следвайте инструкциите. Подобно е на tranz.it


Един коментар по “Как да изпратя голям файл?

  1. Благодаря
    много полезна информация :)

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *